-
Αρχική > kastoria365 > Πρόσκληση στο ανοιχτό θεατρικό σεμινάριο από το Σπασμένο Ρόδι

Πρόσκληση στο ανοιχτό θεατρικό σεμινάριο από το Σπασμένο Ρόδι

Ημ/νια: Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Ώρα : 5 το απόγευμα

Χώρος: Αρχοντικό Μπασάρα στην περιοχή Ντολτσό

*Η συμμετοχή είναι ελεύθερη

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου  στις 5:00 το απόγευμα  στο αρχοντικό Μπασάρα,  σε ένα τρίωρο θεατρικό σεμινάριο με την σκηνοθέτιδα  Αστερόπη Χαριτίδου .

¨Οι άνθρωποι είμαστε οι ιστορίες μας.

Με κάθε εμπειρία, κάθε συναίσθημα, κάθε αλληλεπίδραση χτίζουμε την προσωπική μας αφήγηση και όταν μοιραζόμαστε αυτές τις ιστορίες δημιουργούμε γέφυρες επικοινωνίας με τον διπλανό μας.

Το να υπάρχουμε και να συνυπάρχουμε σημαίνει να δίνουμε χώρο στους άλλους να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες.

Και ακριβώς αυτή η προσωπική αφήγηση είναι που μεταμορφώνεται σε συλλογική εμπειρία επί σκηνής.

Μέσα από την επικοινωνία, την ανταλλαγή, το “μαζί” μπορούμε να συνδεόμαστε, να εξελισσόμαστε και να κατανοούμε τον κόσμο γύρω μας.

Ελάτε να εξερευνήσουμε, να εμπνευστούμε και να εμπνεύσουμε, μέσα από τις ιστορίες που περιμένουν να τις πούμε¨ 

Αστερόπη Χαριτίδου 

Βιογραφικό 

H Αστερόπη Χαριτίδου είναι ηθοποιός, απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Πειραϊκού Συνδέσμου. Έχει συνεργαστεί ως ηθοποιός με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, την εταιρεία θεάτρου Μορφές Έκφρασης, την εταιρεία θεάτρου Enigma καθώς και άλλες ομάδες του ελεύθερου θεάτρου, ενώ συμμετείχε και σε αρκετές ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

Εργάστηκε ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού και κουκλοθεάτρου.

Από το 2012 έως το 2024 υπήρξε μέλος του καλλιτεχνικού δυναμικού του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών συμμετέχοντας στις θεατρικές παραγωγές του, ενώ παράλληλα ολοκληρώνει τις σπουδές της στο τμήμα Θεάτρου της σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.

To Φθινόπωρο του 2024 τη βρίσκει να δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά στις Σέρρες, στη Θεσσαλονίκη και τώρα στην Καστοριά, ενώ μαθαίνει από την αρχή την ιστορία της τρίτης δημοτικού, μαζί με την κόρη της. Ο χρόνος ως συνήθως πιέζει, αλλά η δημιουργικότητα και η χαρά θα βρίσκουν πάντα χώρο.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks