-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας : Επιτυχημένες παρουσιάσεις του Furmark για αποκόμματα Γούνας(Φωτογραφίες )

Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας : Επιτυχημένες παρουσιάσεις του Furmark για αποκόμματα Γούνας(Φωτογραφίες )

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας και η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας είναι  στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τις επιτυχημένες παρουσιάσεις του Furmark για αποκόμματα Γούνας , που πραγματοποιήθηκαν 7&8 Οκτωβρίου 2024 στην Καστοριά, τη Σιάτιστα και το Άργος Ορεστικό. Οι εκδηλώσεις παρείχαν μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους  Γουνοποιούς  για να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία του Furmark, η οποία στοχεύει στην προώθηση της διαφάνειας και της βιωσιμότητας στη βιομηχανία γούνας.

Ο κ. Σούρα Διευθυντής προτύπων και Πιστοποιήσεων της  Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας  έκανε μια ενημερωτική παρουσίαση, απαντώντας με επιδεξιότητα σε πολλές ερωτήσεις των παρευρισκόμενων. Οι σαφείς εξηγήσεις και η υποστηρικτική του προσέγγιση ενίσχυσαν σημαντικά τις συζητήσεις, αφήνοντας τους Γουνοποιούς πρόθυμους να μάθουν περισσότερα για τα οφέλη του Furmark. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σούρα για την εξαιρετική υποστήριξη και την αφοσίωσή του κατά τη διάρκεια αυτών των παρουσιάσεων.

Το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων υπογραμμίζει τη σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης και δέσμευσης στον κλάδο της γούνας. Με βάση τα θετικά σχόλια και τον ενθουσιασμό που εξέφρασαν οι συμμετέχοντες, σχεδιάζουμε να φιλοξενήσουμε παρόμοιες εκδηλώσεις τους επόμενους μήνες στοχεύοντας στην καλύτερη κατανόηση του FURMARK και της σημασίας του.

Top
Enable Notifications OK No thanks