-
Αρχική > πρωτοσέλιδα > Αλεξανδρούπολη Γεώργιος Κουλουράς Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΕΤ: Κάθε φορά οι δημοσιογράφοι καταθέτουμε την ψυχή μας (φωτογραφίες – βίντεο )

Αλεξανδρούπολη Γεώργιος Κουλουράς Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΕΤ: Κάθε φορά οι δημοσιογράφοι καταθέτουμε την ψυχή μας (φωτογραφίες – βίντεο )

Τον απολογισμό του 54ου Πανελλήνιου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου έκανε στο kastoria 365  ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΕΤ κ. Γεώργιος Κουλουράς

O κ Κουλουράς εμφανώς ικανοποιημένος απο την θετική έκβαση του συνεδρίου  ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 54 ο συνέδριο τόνισε , πως τα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης είναι οι φορείς ενημέρωσης για τα δρώμενα στις τοπικές κοινωνίες. Είναι ένα βήμα διαλόγου, αντιπαράθεσης και κατάθεσης προτάσεων και ουσιαστικά αποτελούν μετερίζια της Δημοκρατίας»

Υποστήριξε παράλληλα Αυτό που ξεχωρίζει στα μέλη μας είναι το ήθος τους, οι αρχές που πρεσβεύουν και η αγάπη για τη δημοσιογραφία. Κάθε φορά δεν έχουμε καλό η καλύτερο κομμάτι του εαυτού μας για να δώσουμε. Κάθε φορά καταθέτουμε την ψυχή μας

 

Top
Enable Notifications OK No thanks