Είναι η εποχή του
Υγιαίνετε!
Συνταγή :
6-7 μεγάλα ρόδια καθαρισμένα
1,5 λίτρο τσίπουρο
600 γραμμάρια ζάχαρη
1 ξύλο κανέλας
Τοποθετώ τα σπόρια του ροδιού σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο, προσθέτω τη ζάχαρη, το τσίπουρο και το ξύλο κανέλας, κλείνω καλά το βάζο και το αφήνω στη βεράντα σε σημείο που να μην το χτυπά ο ήλιος.
Ανακινώ το βάζο κάθε μέρα ώσπου να λιώσει η ζάχαρη.
Το αφήνω περίπου 25-30 μέρες.
Στη συνέχεια το σουρώνω με διπλό τούλι και το βάζω στις καράφες.
Έχει πολύ ωραία γεύση και απίθανο χρώμα!