-
Αρχική > kastoria365 > Α.Σ. Καστοριάς: Σχολή Διαιτησίας μπάσκετ Δυτικής Μακεδονίας

Α.Σ. Καστοριάς: Σχολή Διαιτησίας μπάσκετ Δυτικής Μακεδονίας

Ο σύνδεσμος διαιτητών καλαθοσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει σχολή διαιτησίας μπάσκετ στην Δυτική Μακεδονία και η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τον προσεχή Νοέμβριο.

Καλούμε όλους όσους αγαπούν το άθλημα και ενδιαφέρονται να γίνουν ενεργά μέλη της μπασκετικής οικογένειας της Δυτικής Μακεδονίας. να εγγραφούν και να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη εκπαίδευση, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην διεξαγωγή των αγώνων μπάσκετ στην περιοχή μας.

Την σχολή διαιτησίας διοργανώνει ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.ΔΥ.Μ. σε συνεργασία με την ΟΔΚΕ και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι 16 ετών και άνω.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης στα τηλέφωνα: 6971585994 κ. Γ. Σταμπουλής και 6972901630 κ. Β. Παυλόπουλου και στο email: sdkdmak@gmail.com

Καθώς και να υποβάλουν την αίτηση στον παρακάτω σύνδεσμο:

Πηγή: Google Docs

https://docs.google.com/forms/u/0/d/1AiA6c3aSggrCLLFvQ7MHpDcOrQjVZDeai3mUHkWO-gA/viewform?chromeless=1&fbclid=IwY2xjawF9i7FleHRuA2FlbQIxMAABHdtjKX-dJkhU3LrlJ4MmGcPLHpCG6IF7d–wXmQza54YGORnjX-Ie6qDgg_aem_6ujEiORESsiEkOkMQIQLuw&edit_requested=true&pli=1

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks