-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου : Επί τάπητος τέθηκε το κρίσιμο ζήτημα της ενίσχυσης της απασχόλησης στην Καστοριά

Μαρία Αντωνίου : Επί τάπητος τέθηκε το κρίσιμο ζήτημα της ενίσχυσης της απασχόλησης στην Καστοριά

🗣️Στη σύσκεψη με αντικείμενο την υλοποίηση ενός πολυεπίπεδου Τομεακού Προγράμματος Απασχόλησης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καστοριά, με τη συμμετοχή του Υποδιοικητή Γιώργου Καραχάλιου, κλιμακίου της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης και των αρμόδιων τοπικών φορέων.
🎯 Επί τάπητος τέθηκε το κρίσιμο ζήτημα της ενίσχυσης της απασχόλησης στην Καστοριά -που δεδομένης της γεωγραφικής της θέσης, χαρακτηρίζεται από ιδιαιτερότητες- και της παροχής ελκυστικών κινήτρων παραμονής του ανθρώπινου δυναμικού στις τοπικές επιχειρήσεις, προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομική ανάταση και να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής.
👉 Ως Βουλευτής Καστοριάς -αντιλαμβανόμενη απόλυτα την αδήριτη ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας, ως βασικού μοχλού οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μου, και την εξεύρεση νέων θέσεων εργασίας, προκειμένου οι νέες και οι νέοι συμπολίτες μου να παραμείνουν στην πόλη μας- εισηγήθηκα τη σύγκληση της σημερινής σύσκεψης ώστε να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων τοπικών φορέων στη Δ.ΥΠ.Α. και να συζητηθεί ο σχεδιασμός και εφαρμογή ενός Τομεακού Προγράμματος που θα ανταποκρίνεται στα δεδομένα της ακριτικής μου περιοχής.
🙏 Ευχαριστώ θερμά τη Διοίκηση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης για τη θετική της ανταπόκριση και την άριστη συνεργασία. Από κοινού, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, θα εργαστούμε με συντονισμένες ενέργειες για την κατάρτιση ενός τομεακού προγράμματος που θα ακουμπά στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας με μοναδικό στόχο την οικονομική της ανάπτυξη.

 

@highlight
Top
Enable Notifications OK No thanks