-
Αρχική > Τοπικά νέα > Συναντήσεις εργασίας της Βουλευτή Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου με Ευρωβουλευτές της Ν.Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες (Φωτογραφίες )

Συναντήσεις εργασίας της Βουλευτή Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου με Ευρωβουλευτές της Ν.Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες (Φωτογραφίες )

Συναντήσεις εργασίας με Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, είχε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στις Βρυξέλλες.

Η Μαρία Αντωνίου συναντήθηκε με τα μέλη της ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Γιώργος Αυτιάς και ο Φρέντη Μπελέρης. Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα τρέχοντα και καίρια ζητήματα της επικαιρότητας που αφορούν στη χώρα μας κι έχουν ταυτόχρονα και ευρωπαϊκές προεκτάσεις, καθώς επηρεάζουν την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη διαμόρφωση των πολιτικών τόσο εντός των κρατών μελών, όσο και στις σχέσεις της με τρίτες χώρες.

Η κ. Αντωνίου ενημέρωσε τους Ευρωβουλευτές «για όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν στην αναπτυξιακή πορεία της ιδιαίτερης πατρίδας μου της Καστοριάς, μετέφερα τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των συμπολιτών μου και συζητήσαμε για την εξεύρεση των αποτελεσματικότερων λύσεων».

«Ευχαριστώ θερμά το Βαγγέλη Μεϊμαράκη και το Δημήτρη Τσιόδρα για την άριστη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει, καθώς και την ευρωομάδα της ΝΔ για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν στην ανάδειξη θεμάτων της Καστοριάς, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο όχι μόνο στην τοπική, αλλά και στην εθνική οικονομία», τόνισε η Μαρία Αντωνίου μετά το πέρας των συναντήσεων.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks