-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ένας Χρόνος από τις Δημοτικές Εκλογές: Ο Αγώνας Συνεχίζεται

Ένας Χρόνος από τις Δημοτικές Εκλογές: Ο Αγώνας Συνεχίζεται

Ένας χρόνος έχει περάσει από τις δημοτικές εκλογές και είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε έναν απολογισμό, να δούμε πού βρισκόμαστε και πού θέλουμε να πάμε. Με αφορμή αυτή τη σημαντική επέτειο, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς όλες τις υποψήφιες και όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού μας. Η πορεία που διανύσαμε μαζί ήταν μακρά και απαιτητική, γεμάτη προκλήσεις και δυσκολίες, αλλά και με πάθος, πίστη και αφοσίωση στο κοινό μας όραμα για την αλλαγή που επιδιώκουμε για τον τόπο μας.

Παρόλο που δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εκλογική νίκη, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά κοντά και κρίθηκε με ελάχιστες ψήφους.

Η μάχη μας ήταν σκληρή, και δεν αντιμετωπίσαμε μόνο αυτοδιοικητικούς αντιπάλους. Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα και το διαπλεκόμενο κατεστημένο της Καστοριάς, το οποίο χρησιμοποίησε κάθε δυνατό μέσο για να ανακόψει την πορεία μας προς την επιτυχία.

Αυτή η σύγκρουση, ήταν σύγκρουση αξιών και αρχών.

Πρέπει, ωστόσο, να θυμόμαστε ότι η ηθική μας νίκη είναι αδιαμφισβήτητη. Αν και δεν καταφέραμε να επικρατήσουμε εκλογικά, ο αγώνας μας για έναν Δήμο Καστοριάς που θα λειτουργεί με διαφάνεια, δικαιοσύνη και σεβασμό προς τον πολίτη δεν έχει τελειώσει. Το όραμά μας για ανάπτυξη με επίκεντρο τους ανθρώπους της περιοχής παραμένει ζωντανό και ισχυρό. Η αποτυχία μιας εκλογικής νίκης δεν μπορεί να ανακόψει την πολιτική μας πορεία, ούτε να μειώσει την αποφασιστικότητά μας να παλέψουμε για το καλύτερο μέλλον που αξίζει ο τόπος μας.

Το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε σήμερα είναι σαφές: Δεν λυγίζουμε, δεν εγκαταλείπουμε. Συνεχίζουμε με ενότητα, στρατηγική και επιμονή. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη μεγάλη αλλαγή που όλοι οραματιζόμαστε για την Καστοριά και όλα τα χωριά μας. Είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε ενεργοί και παρόντες στην πολιτική ζωή του τόπου μας, να ακούμε τους πολίτες και να προτείνουμε λύσεις που βασίζονται σε αρχές και αξίες.

Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους εσάς που συμμετείχατε σε αυτή την προσπάθεια. Ο αγώνας μας δεν ήταν μάταιος. Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε το μέλλον που αξίζει ο ευλογημένος αλλά αδικημένος τόπος μας.

Με σεβασμό και ευγνωμοσύνη,
Γρηγόρης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή Τώρα με Στρατηγική»

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks