-
Αρχική > Διεθνή > Νεκρoς έπεσε από την vεκρoφόρα στη μέση του δρόμου- Τι έκανε το Γραφείο τελετών

Νεκρoς έπεσε από την vεκρoφόρα στη μέση του δρόμου- Τι έκανε το Γραφείο τελετών

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πολωνία καθώς ένας νεκρός έπεσε από νεκροφόρα στη μέση του δρόμου με τους περαστικούς να μένουν άφωνοι .

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οδηγοί σε έναν αυτοκινητόδρομο, όταν ξαφνικά είδαν μπροστά τους ένα πτώμα να κείτεται στον δρόμο, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν επρόκειτο για κάποιο θύμα τροχαίου.Εν τω μεταξύ, μια εικόνα του πτώματος που βρίσκεται σε μια διάβαση πεζών έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο ανατρεπτική, όταν αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για πτώμα που είχε πέσει από νεκροφόρα με το γραφείο τελετών να ζητάει συγνώμη.

Η υπηρεσία κηδειών του Άδη, στη Stalowa Wola, στη νοτιοανατολική Πολωνία , μετέφερε το σώμα όταν μια «τεχνική βλάβη» στην κλειδαριά του οχήματος προκάλεσε απροσδόκητη πτώση του σώματος.

Το γραφείο με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του απολογείται για το περιστατικό.

Αναφέρει: «Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι, ως αποτέλεσμα απροσδόκητης τεχνικής βλάβης του ηλεκτρικού μάνταλου της πίσω πόρτας στη νεκροφόρα, συνέβη ένα ατυχές περιστατικό κατά τη μεταφορά της σορού ενός νεκρού, το οποίο δεν αντικατοπτρίζουν τα υψηλά πρότυπα της εταιρείας μας.

Παραδεχόμαστε το λάθος μας και αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για αυτό που συνέβη.Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του εκλιπόντος, την οποία ενημερώσαμε αμέσως μετά το περιστατικό.Παραμένουμε σε συνεχή επαφή με την οικογένεια του εκλιπόντος, προσφέροντας κάθε δυνατή υποστήριξη.

Ο πιο σημαντικός στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες στις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή τους και αυτή η κατάσταση είναι βαθιά συγκινητική για εμάς και ολόκληρη η ομάδα μας επηρεάζεται βαθιά από αυτήν.Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι τέτοιου είδους περιστατικά δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον».

Η εταιρεία είπε επίσης ότι τη νεκροφόρα οδηγούσε ένας έμπειρος υπάλληλος της. Είπαν επίσης ότι ήθελαν να ζητήσουν συγγνώμη από όποιον αναστατώθηκε από το περιστατικό.

«Έχουμε λάβει άμεσα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά», πρόσθεσε η δήλωση, «συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρους τεχνικού ελέγχου των οχημάτων μας και πρόσθετης εκπαίδευσης για το προσωπικό μας».

 

https://www.i-diakopes.gr

 

Top
Enable Notifications OK No thanks