-
Αρχική > Τοπικά νέα > Καστοριανός έπεσε θύμα απάτης

Καστοριανός έπεσε θύμα απάτης

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε σε περιοχή της Καστοριάς, σε βάρος 48χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 48χρονος κατήγγειλε ότι αρχές Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους εξαπατήθηκε, καθώς μετά από εύρεση αγγελίας πώλησης αυτοκινήτου σε ιστοσελίδα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με άγνωστο άτομο και αφού πείσθηκε για το αληθές αυτής, κατέθεσε ως προκαταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των -1.000- ευρώ, χωρίς να ολοκληρωθεί η αγοροπωλησία ως είχε συμφωνηθεί.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 37χρονου ημεδαπού, ο οποίος είναι κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού στο οποίο μεταφέρθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks