-
Αρχική > Ελλάδα > Ειδικοί εξηγούν γιατί ένα μπολ με αλάτι δίπλα στο παράθυρο θα σας σώσει από τον «σιωπηλό δολοφόνο»

Ειδικοί εξηγούν γιατί ένα μπολ με αλάτι δίπλα στο παράθυρο θα σας σώσει από τον «σιωπηλό δολοφόνο»

το φθινόπωρο έφτασε και πλέον οδεύουμε προς τον χειμώνα.

Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για να επιστρέψετε τα ρολόγια πίσω αυτό το Σαββατοκύριακο και να προετοιμαστείτε για τις μετακινήσεις σας ή οποίες θα γίνονται το πρωί με λιγοστό φως.

Μέσα στα όρια του σπιτιού σας, θα πρέπει επίσης να προσέξετε για ορισμένους πιθανούς κινδύνους για την υγεία σας και να βρείτε μερικούς τρόπους για να τους αντιμετωπίσετε.

Μεταξύ των πραγμάτων που πρέπει να αντιμετωπίσετε είναι ένας «σιωπηλός δολοφόνος» που μπορεί προκαλέσει απροσδόκητα προβλήματα.

Ο λόγος για την μούχλα που μπορεί να εισχωρήσει σε ορισμένες κατοικίες μια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου και να αρχίσει να επηρεάζει την καθημερινότητά μας.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να αρχίσει να σας επηρεάζει καθώς μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικές ασθένειες, να προκαλέσει αλλεργίες εάν τις έχετε και να κάνει τη ζωή πιο δύσκολη γενικά για τους ασθματικούς.

Το μπολ με το αλάτι

Η χρήση αλατιού για την αντιμετώπιση της μούχλας είναι το απόλυτο κόλπο.

Σύμφωνα με το Posh.co.uk, το αλάτι απορροφά την υγρασία από τον αέρα που σημαίνει ότι θα σχηματιστεί λιγότερη στο παράθυρο και έτσι θα προκαλέσει υγρασία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μούχλα.

Ένας από ειδικός ανέφερε: “Είναι ένα πραγματικά εύκολο κόλπο που δεν απαιτεί καθόλου προσπάθεια. Απλώς γεμίστε ένα ρηχό μπολ ή ένα μικρό βάζο με λίγο αλάτι – αυτό μπορεί να είναι επιτραπέζιο αλάτι ή αλάτι.”

Όσο μεγαλύτερο είναι το παράθυρο, τόσο μεγαλύτερο είναι το μπολ με αλάτι που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε για να είναι αποτελεσματικό, αλλά εδώ μιλάμε για μικρές ποσότητες.

Θα πρέπει να αντικαθιστάτε περιοδικά το αλάτι αφού έχει απορροφήσει αρκετή υγρασία, και θα ξέρετε ότι αυτό συμβαίνει όταν το μπολ σας ματώσει και το αλάτι αρχίσει να «συγκεντρώνεται».

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks