-
Αρχική > Πολιτισμός > Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού :  « Διήμερη Δράση για τον εορτασμό του μήνα ευαισθητοποίησης  για τον Καρκίνο του Μαστού» (φωτογραφίες )

Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού :  « Διήμερη Δράση για τον εορτασμό του μήνα ευαισθητοποίησης  για τον Καρκίνο του Μαστού» (φωτογραφίες )

Το Δίκτυο Μαιών μαζί με το Δίκτυο Αγωγής Υγείας και Πρόληψης  του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού πραγματοποίησαν διήμερη  Δράση ενημέρωσης -ευαισθητοποίησης του γενικού και ιδιαίτερα του γυναικείου πληθυσμού  του Δήμου αναφορικά με τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού και το πρόγραμμα “Φώφη Γεννηματά¨.

 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε γυναίκες από 45 έως 74 ετών να διενεργήσουν προληπτικές εξετάσεις για τον Καρκίνο του Μαστού. Οι εξετάσεις αυτές μπορούν να γίνουν ΑΜΕΣΑ και ΔΩΡΕΑΝ σε Δημόσιες ή Ιδιωτικές Μονάδες Υγείας, βοηθώντας στην έγκαιρη ανίχνευση αλλά και θεραπεία της νόσου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024 εντός της  Δομής του Κέντρου Υγείας και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024  στον πεζόδρομο και έξω από τους αύλειους χώρους των Δημοτικών Σχολείων του Άργους Ορεστικού.

Οι συμμετέχοντες Επαγγελματίες Υγείας της Δράσης επιθυμούν να ευχαριστήσουν από καρδιάς το Δήμο Άργους Ορεστικού για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά του, καθώς και το καφεκοπτείο Φ. Σταυρίδη στην Καστοριά για τη ευγενή χορηγία του.

          

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks