-
Αρχική > πρωτοσέλιδα > Συμβαινει τώρα : Ενημερωτική εκδήλωση για την ανάκληση των απαλλοτριώσεων πέντε ορεινών οικισμών του Γράμμου. (φωτογραφίες – βίντεο)

Συμβαινει τώρα : Ενημερωτική εκδήλωση για την ανάκληση των απαλλοτριώσεων πέντε ορεινών οικισμών του Γράμμου. (φωτογραφίες – βίντεο)

Στο τσακ πρόλαβαν μετά απο ενέργειες της βουλευτή Ν Δ Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου  την ανάκληση των απαλλοτριώσεων πέντε  ορεινών  οικισμών  του Γράμμου.

Για την ενημέρωση του εν λόγω θέματος η βουλευτής πραγματοποίησε στο 1 δημοτικό σχολείο Μανιάκων εκδήλωση για να ενημερώσει τους ιδιοκτήτες των οικισμών του Γράμμου που έχουν χτίσει σπίτια στις κινήσεις που πρέπει να προβούν για να σταματήσουν οι απολυτρώσεις των περιουσιών τους

Στην εκδήλωση παρών ηταν και ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ  Δημήτρης Σαββόπουλος, ενω την εκδηλωση προλογισε η προεδρος του συλλόγου Ζουζουλιωτων Δήμητρα Παπαδάμου.

Αξιζει να αναφερθεί οτι  το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι δυο αντιδήμαρχοι  του δήμου Καστοριάς  κ Σάκης Ρήμος , Γιάννης Γκόγκας , η προεδρου της δημοτικής κοινήτητας Μανιάκων  Αθηνά Παπαζογλου , αλλά και πολλοί  κάτοικοι των ορεινών οικισμών που παραβρέθηκαν για να ακούσουν τις κινήσεις που πρέπει ν κάνουν για να σταματήσουν τις απολυτρώσεις.

Τέλος συμμετείχαν  μέσω τηλεδιάσκεψης και αρμόδιοι φορείς του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Κτηματολογίου.

Στο βίντεο που ακολουθεί η κ Αντωνίου και ο κ Σαββόπουλος

 

Top
Enable Notifications OK No thanks