-
Αρχική > Τοπικά νέα > Νοσοκομείο Καστοριάς : Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Επιμόρφωση Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού του Ε.Σ.Υ (φωτογραφίες )

Νοσοκομείο Καστοριάς : Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Επιμόρφωση Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού του Ε.Σ.Υ (φωτογραφίες )

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Επιμόρφωση Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού του Ε.Σ.Υ.» που πραγματοποιήθηκε από 14-25 Οκτωβίου στο χώρο του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Άργους Ορεστικού.
\
Το πρόγραμμα υλοποίησε η Διεύθυνση Νοσηλευτικής του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς σε συνεργασία με το 2ο Περιφερειακό Τμήμα Μακεδονίας & Θράκης και της Ε.Ν.Ε. Το εν λόγω πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των υπαλλήλων του συγκεκριμένου κλάδου.
Θέλω να συγχαρώ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε. για την πρωτοβουλία του, την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Αικατερίνη Βύρου και την Υπεύθυνη Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας κ.Νίκη Σιώμου για την υποδειγματική διοργάνωση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και όλα τα στελέχη του Νοσοκομείου μας και άλλων φορέων για το υψηλό επίπεδο των εισηγήσεων τους, Ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους εκπαιδευόμενους για το ένθερμο ενδιαφέρον και την συμμετοχή τους.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καστοριάς σταθερά ενθαρρύνει και στηρίζει κάθε προσπάθεια συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης του προσωπικού του Νοσοκομείου, με στόχο την αναβάθμιση και βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς του πολίτες.
   ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΤΣΙΟΣ
Top
Enable Notifications OK No thanks