Υλικά
6-7 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
1 κρεμμύδι μεγάλο
1.σκ σκόρδο
1κ.γ πάπρικα γλυκιά
1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1/2 κ.γ ζάχαρη
1. 5 ποτήρι νερο
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
3-4 λουκάνικα κομμένα σε κομμάτια
1.κ.σ πελτες
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια πλακέ κατσαρόλα βάζω λίγο από το λαδι και τσιγαρίζω το λουκάνικο. Μετά το βγάζω στην άκρη και συνεχίζω να τσιγαρίζω το κρεμμύδι το σκόρδο και μετά τις πατάτες μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. Προσθέτω και τον πελτε να παρει λιγο σβήνω με το κρασί αφήνω να εξατμιστεί προσθέτω το αλάτι πιπέρι την πάπρικα και το νερό και βράζω σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες. Λίγο πριν γίνει προσθέτω το λουκάνικο στην κατσαρόλα και αφήνω να πάρει μια βράση και να μείνει με το λαδάκι του.