Υλικά
βουτυρο 700 γραμμάρια αιγοπρόβειο
κρόκους αυγού 1
κονιάκ 1/2 κρασοπότηρο
βανίλια 3
ζάχαρη άχνη 1 κρασοπότηρο
αμυγδαλα 200 γραμμάρια χοντροκομμένα και καβουρδισμένα
αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλό
Για το πασπάλισμα
ζάχαρη άχνη 2 συσκευασίες
Οι κουραμπιέδες είναι από τα επικρατέστερα Χριστουγεννιάτικα γλυκά που αρέσουν πολύ και προσωπικά τους προτιμούμε από τα μελομακάρονα. Σήμερα θα δούμε μία ξεχωριστή συνταγή για κουραμπιέδες, αφού προσθέσαμε αυγό, που αυτό δε συμβαίνει συνήθως. Το αποτέλεσμα; Σούπερ αφράτοι και πεντανόστιμοι.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τους κουραμπιέδες με αμύγδαλα:
Συνταγή για κουραμπιέδες με αμύγδαλα με ένα υλικό έκπληξη που τους κάνει πολύ αφράτους