-
Αρχική > Αθλητικά > Μουντιάλ 2018: “Χρυσάφι” για την κούπα δίνουν οι Ισπανοί.

Μουντιάλ 2018: “Χρυσάφι” για την κούπα δίνουν οι Ισπανοί.

Η Εθνική Ισπανίας επιθυμεί να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου μετά το Μουντιάλ του 2010, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να “χρυσώνει,

” τους παίκτες του Χουλέν Λοπετέγκι, προκειμένου να σηκώσουν το τρόπαιο στα γήπεδα της Ρωσίας. Υπερδιπλάσιο το πριμ των Ισπανών από το αντίστοιχο που έχει συμφωνηθεί για την πρωταθλήτρια κόσμου, Γερμανία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Marca», τα μέλη της Εθνικής Ισπανίας θα πάρουν 825.000 ευρώ ο καθένας, σε περίπτωση που στις 15 Ιουλίου κατακτήσουν την κορυφή του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Το μπόνους που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στους παίκτες και τη διοίκηση της ομοσπονδίας είναι αρκετά υψηλότερο από τις 600.000 ευρώ που είχαν πάρει οι παίκτες της πρωταθλήτριας κόσμου του 2010, ενώ είναι αυξημένο και σε σχέση με τα 720.000 ευρώ που είχαν συμφωνηθεί το 2014, όπου όμως η εθνική Ισπανίας αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων.

Να σημειωθεί ότι οι Ισπανοί συμφώνησαν να μην πάρουν κανένα πριμ, αν δεν καταφέρουν να περάσουν στα προημιτελικά. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το πριμ που θα πάρουν οι Βραζιλιάνοι αν κατακτήσουν το Μουντιάλ είναι 800.000 ευρώ ο καθένας, με τους Ίβηρες να αναμένεται να πάρουν τα υπερδιπλάσια λεφτά, εφόσον φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου, σε σχέση με τους πρωταθλητές κόσμου Γερμανούς (350.000 ευρώ για κάθε παίκτη).

Πηγή: www.newsit.gr

Top
Enable Notifications OK No thanks