-
Αρχική > Τοπικά νέα > ΙΝ Αγίου Νικάνορα ολοκληρώθηκαν  σήμερα τα μαθήματα κόλυβων (φωτογραφίες )

ΙΝ Αγίου Νικάνορα ολοκληρώθηκαν  σήμερα τα μαθήματα κόλυβων (φωτογραφίες )

Ο  ιερός ναός βάζει  τώρα πλώρη για άλλες δράσεις που ξεκινάνε τις αμέσως  επόμενες  ημέρες. Άραγε ποια θα είναι η επόμενη που ετοιμάζει;

Ολοκληρώθηκαν σήμερα το απόγευμα στον Ιερό ναό του Αγίου Νικάνορα τα μαθήματα Κόλυβων Ο  ιερός ναός βάζει  τώρα πλώρη για άλλες δράσεις που ξεκινάνε τις αμέσως  επόμενες  ημέρες, Άραγε ποια θα είναι η επόμενη που ετοιμάζει;

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ενορία του Αγίου Νικάνορα όλα αυτά χρόνια  υλοποιεί πολλές και  σημαντικές  κοινωνικές δράσεις .

Στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε  και με τις άξιες που έχουν ισοπεδωθεί, είναι το  φωτεινό παράδειγμα που οδηγεί  την κοινωνία της ακριτική μας περιοχής  να νιώσει πιο έντονα και δημιουργικά την έννοια  της επικοινωνίας , εκκλησίας και πιστών. Αποτελεί αναμφίβολα, «Κιβωτό  αγάπης και προσφοράς.

Πάντως; Ένα είναι σίγουρο οι  ενέργειες που δίνουν ελπίδα στους συνανθρώπους μας, δεν άφηναν ποτέ ασυγκίνητη την ενορία του Αγίου Νικάνορα . θεωρεί καθήκον της, τη στήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών, και  είναι σίγουρο ότι θα προβεί σε ακόμα πιο  αξιέπαινες δράσεις στο εγγύς μέλλον.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks