-
Αρχική > Τοπικά νέα > Άγιος Νικάνορας : Προσφορά βιβλίων στην βιβλιοθήκη του 10ου δημοτικού σχολείου (Φωτογραφίες βίντεο )

Άγιος Νικάνορας : Προσφορά βιβλίων στην βιβλιοθήκη του 10ου δημοτικού σχολείου (Φωτογραφίες βίντεο )

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ακόμη μια  φορά το Ιερό φιλανθρωπικό ταμείο του Αγίου Νικάνορα προσφέροντας  σήμερα  το πρωί   πολλά χαμόγελα και  βιβλία για τα παιδιά του 10ου δημοτικού  σχολείου  Καστοριάς.

 Πρόκειται για  λογοτεχνικά  και θρησκευτικά βιβλία αλλά και μυθιστορήματα   που προσφέρθηκαν με απόθεμα ψυχής,  από τους πατέρες του Ιερού Ναου,  Πατέρα Ελευθέριο  Συτιλίδη και Πατέρα βασίλειο  Μπογιατζή.   Ο Ταπεινός αυτός ιερωμένος Πατέρα Ελευθέριος,   προσπαθεί να  βοηθήσει  και να απαλύνει καταστάσεις και ειδικά  καταστάσεις που  αφορούν τα παιδιά «Με την στήριξη του Μητροπολίτη μας κ.  Σεραφείμ, ενισχύουμε το φιλανθρωπικό έργο του Ιερού Ναού.

Η αγάπη για τον συνάνθρωπο και ειδικά για τα παιδιά είναι η κινητήριος δύναμή μας», δήλωσε με την ταπεινότητα που τον διακρίνει ο ιερωμένος του Ναού, Πατέρας Ελευθέριος Συτιλίδης.

 Την ικανοποίηση του εξέφρασε  για την δωρεά των σχολικών βιβλίων για τον εμπλουτισμό  της βιβλιοθήκης του 10ου δημοτικού σχολείου στη χλόη ο Διευθυντής κ Γιώργος Μασλάρης .

 «Η Νέα βιβλιοθήκη που δημιουργήσαμε  έχει ανάγκη από την δωρεά  βιβλίων και η κίνηση αυτή του Πατέρα Ελευθέριου μας χαροποίησε ιδιαιτέρα . Είναι η δεύτερη φορά που το Ιερό φιλανθρωπικό ταμείο του Αγίου Νικάνορα  μας κάνει δωρεά . Την πρώτη φορά μας προσέφερε  ένα προτζέκτορ και  σήμερα βιβλία », δήλωσε ο κ Μασλάρης .

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks