-
Αρχική > Ελλάδα > Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα την Κυριακή 8 Ιουλίου

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα την Κυριακή 8 Ιουλίου

H Επιτροπή καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν προκειμένου να «διατρανώσουμε την αδιαπραγμάτευτη ελληνικότητα

 

 της Μακεδονίας στέλνοντας το μήνυμα σε κάθε γωνιά της γης: η Μακεδονία είναι μία και είναι μόνο ελληνική»

Συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, διοργανώνει την Κυριακή 8 Ιουλίου, η Επιτροπή για την Προστασία των Δικαιωμάτων των Βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την Προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν προκειμένου να «διατρανώσουμε την αδιαπραγμάτευτη ελληνικότητα της Μακεδονίας στέλνοντας το μήνυμα σε κάθε γωνιά της γης: η Μακεδονία είναι μία και είναι μόνο ελληνική».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι της περιφέρειας , το μοναδικό κανάλι που έδειξε σε όλο τον κόσμο τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, όπου διατρανώθηκε η προάσπιση των εθνικών μας θεμάτων και η μη παραχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, καλεί σε ΣΥΛΛΑΛΗΤΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ .

Τρεις ημέρες πριν την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ (Βρυξέλλες 11 και 12 Ιουλίου με την παρουσία και του Προέδρου των ΗΠΑ), η καρδιά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ θα χτυπήσει στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και η Βεργίνα Τηλεόραση θα μεταδώσει τον παλμό της σε κάθε γωνιά της γης.

Top
Enable Notifications OK No thanks