-
Αρχική > Ελλάδα > Έντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για tweet του Άδωνη Γεωργιάδη

Έντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για tweet του Άδωνη Γεωργιάδη

Ανακοίνωση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη και της ΝΔ εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή ένα tweet του αντιπροέδρου του κόμματος στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μοιράστηκε με όσους τον «ακολουθούν» το ρεπορτάζ ιστοσελίδας για τη συγκέντρωση πολιτών για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στην Κατερίνη και την περιφρούρηση των τοπικών γραφείων του κυβερνώντος κόμματος.

Αυτή η κίνηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Μετά τη στήριξη της ΝΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον Χρήστο Πριονίδη για το εμφυλιοπολεμικό, ρατσιστικό και ομοφοβικό παραλήρημά του, μετά τη συμπόρευση στελεχών της ΝΔ με χρυσαυγίτες, τώρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης φτάνει στο σημείο να καλεί, μέσω του λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε συγκέντρωση και πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη. Πλέον, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα».

Η απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη:

Μετά την ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε στο Twitter:

«Αν μπορούσα από το Twitter μου στην Αττική να μαζέψω τόσο κόσμο σε δευτερόλεπτα στην Κατερίνη θα ήμουν πραγματικά αξιοθαύμαστος! Δυστυχώς δεν έχω τέτοιες ικανότητες. Η αλήθεια δεν αλλάζει, ο κόσμος βράζει για την επαίσχυντη συμφωνία που υπέγραψαν οι Τσίπρας/Καμμένος».

Top
Enable Notifications OK No thanks