-
Αρχική > Τοπικά νέα > .Ι Ν. Αγίου Νικάνορα: Μεγάλη ανταποκριση εχουν οι ποιμαντικές δράσεις !Μαθήματα παρασκευής θυμιάματος(φωτογραφίες )

.Ι Ν. Αγίου Νικάνορα: Μεγάλη ανταποκριση εχουν οι ποιμαντικές δράσεις !Μαθήματα παρασκευής θυμιάματος(φωτογραφίες )

Συνεχίζονται με  ιδιαίτερο  ενδιαφέρον από τους πιστούς οι ποιμαντικές δράσεις που υλοποιεί εδώ και λίγο καιρό η ενορία του Αγίου Νικάνορα.

Μετά τα μαθήματα κόλυβων και πρόσφορων σειρά έχουν τα μαθήματα παρασκευής θυμιάματος . 

Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόκειται για σημαντικές ποιμαντικές δράσεις  καθώς οι ενδιαφερόμενοι που παίρνουν μέρος στις δράσεις που ομολογουμένως είναι πολλοί και κυρίως γυναίκες  βιώνουν και ζούνε την παράδοση της εκκλησίας  και  στη συνέχεια  γιναινται πρεσβευτές της παράδοσης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ενορία του Αγίου Νικάνορα όλα αυτά χρόνια  υλοποίει πολλές  σημαντικές  κοινωνικές δράσεις .

Στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε  και με τις άξιες που έχουν ισοπεδωθεί, είναι το  φωτεινό παράδειγμα που οδηγεί  την κοινωνία της ακριτική μας περιοχής  να νιώσει πιο έντονα και δημιουργικά την έννοια  της επικοινωνίας , εκκλησίας και πιστών. Αποτελεί αναμφίβολα, «Κιβωτό  αγάπης και προσφοράς.

Πάντως; Ένα είναι σίγουρο οι  ενέργειες που δίνουν ελπίδα στους συνανθρώπους μας, δεν άφηναν ποτέ ασυγκίνητη την ενορία του Αγίου Νικάνορα . θεωρεί καθήκον της, τη στήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών, και  είναι σίγουρο ότι θα προβεί σε ακόμα πιο  αξιέπαινες δράσεις στο εγγύς μέλλον.

Top
Enable Notifications OK No thanks