-
Αρχική > Τοπικά νέα > Αναταράξεις στην ΟΝΝΕΔ

Αναταράξεις στην ΟΝΝΕΔ

Με μεγάλη μας λύπη πολλά στελέχη της ΟΝΝΕΔ πληροφορηθήκαμε την αντικατάσταση ενός πολύ ικανού στελέχους μας, του Αλέξανδρος Μανδρίνος από την θέση του υπευθύνου οργανώσεων ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης!

Ενός στελέχους που διαχειρίστηκε μιας δύσκολης μετάβασης της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης με πολλές δύσκολες καταστάσεις. Ικανότατος, κράτησε την οργάνωση όρθια με σκληρή προσωπική δουλειά και προσωπικό χρόνο για να ξανά ορθοποδήσει η οργάνωση της Θεσσαλονίκης και να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με πλούσια δράση και εκδηλώσεις!

Το προσωπικό όμως όφελος κάποιων και η εργαλειοποίηση της οργάνωσης για να αναδειχτούν κάποιοι και να στηριχτούν οι επιλογές τους στον προεκλογικό τους αγώνα απομακρύνουν τέτοια ικανά στελέχη από την οργάνωση μας.

Η εσωστρέφεια που προκαλείται με αυτές τις κινήσεις και το κακό που κάνουν στην οργάνωση είναι μεγάλο, σε μια χρονική περίοδο που διανύουμε και θελουμε τους νέους μας να αγωνίζονται για να διώξουμε μια καταστροφική κυβέρνηση και να φέρουμε τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων.

Τέτοιες κινήσεις προάγουν τον διχασμό και μια απαξίωση σε μια οργάνωση που μετά την επανίδρυση είχαμε βάλει όλοι μας στόχο και πολύ δουλειά ώστε να φύγουν οι πρακτικές του παλαιοκομματισμού και να οδηγήσουμε την οργάνωση μας ξανά στα πρωτεία των υγειών και μαζικών πολιτικών νεολαίων σε ευρωπαϊκό επίπεδο!

Δυστυχώς όλα αυτά μας πάνε πίσω σε εποχές που δεν θέλουμε να οδηγηθούμε ξανά! Τα ερωτήματα για αυτές τις κινήσεις πολλά. Όπως και οι σκέψεις μας, που οδηγείτε η οργάνωση μας μετα από όλα αυτά;

Ο αγώνας τώρα ξεκινάει για μια καλύτερη ΟΝΝΕΔ και πάλι, και για να οδηγήσουμε τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων. Δεν μας πτοούν!

 

 

 

πηγή fb Θεόδωρος Γκαλίτσας

 

Top
Enable Notifications OK No thanks