-
Αρχική > Τοπικά νέα > Χριστίνα Ευαγγέλου :Ανοιχτή Επιστολή(Δώστε μου την εμπιστοσύνη σας για να παλέψω για όλες και όλους ως Περιφερειακή Σύμβουλος Καστοριάς)

Χριστίνα Ευαγγέλου :Ανοιχτή Επιστολή(Δώστε μου την εμπιστοσύνη σας για να παλέψω για όλες και όλους ως Περιφερειακή Σύμβουλος Καστοριάς)

Φίλες και φίλοι, πολίτες του Νομού Καστοριάς,

είμαι η Χριστίνα Ευαγγέλου Σούλιου, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος της Π.Ε. Καστοριάς με το συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη «Αλλάζουμε Πορεία»

Με το παρόν σας απευθύνομαι, ζητώντας την έμπρακτη στήριξή σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, ώστε με την εκλογή μου να αναλάβω ευθύνη για την Αλλαγή Πορείας του Νομού Καστοριάς. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας, και τη συνειδητή σας στήριξη, αφού πρώτα επικοινωνήσω και μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου.

Είναι γεγονός ότι ζούμε ημέρες πρωτόγνωρες στον τόπο μας. Βιώνουμε μια παρατεταμένη οικονομική και κατά συνέπεια κοινωνική κρίση, που έχει φέρει σε αδιέξοδο όλους όσους μόχθησαν με τίμιο τρόπο να δημιουργήσουν συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης για τις οικογένειες και τα παιδιά τους. Οι νέοι μας, γεμάτοι εφόδια και προσόντα, βλέπουν τα όνειρα τους να καταρρέουν και αναζητούν λύση στη φυγή στο εξωτερικό.

Το πλεονέκτημα και η ευθύνη της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης έγκειται στο ότι προσφέρει σε όλους εμάς τους πολίτες τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανθρώπους από το κοντινό περιβάλλον, οι οποίοι θα διαμορφώνουν σε σημαντικό βαθμό τις συνθήκες που ζούμε.

Συντάχθηκα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, γιατί βρήκα σε εκείνον τα στοιχεία που είμαι πεπεισμένη ότι χρειάζεται σήμερα η Περιφέρεια και ειδικά ο Νομός Καστοριάς, για να αλλάξει την πορεία από το αδιέξοδο στην ανάπτυξη. Δηλαδή, αποφασιστικότητα για ρήξεις και δράσεις. Υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Ικανότητες, πρόγραμμα, μεράκι για δουλειά, και αγάπη για την πατρίδα μας.

Ο αγώνας του κάθε ενός από μας με την καθημερινότητα είναι μια μάχη που κερδίζεται κάθε μέρα, με εργατικότητα, δικαιοσύνη και ήθος. Δώστε μου την εμπιστοσύνη σας για να παλέψω για όλες και όλους ως Περιφερειακή Σύμβουλος Καστοριάς, αναγνωρίζοντας σε εμένα τη δυνατότητα να κάνω τη διαφορά.

Ήρθε λοιπόν η ώρα που θα μιλήσει ο κόσμος και θα κρίνει μέσα από τις επιλογές του.

Προσωπικά, σας ζητώ να κάνετε συνειδητά και υπεύθυνα την επιλογή σας.

Με εκτίμηση,

Χριστίνα Ευαγγέλου

.

Χριστίνα Ευαγγέλου Σούλιου | Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Είμαι Διπλωματούχος (Dipl.Eng.) Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός Μηχανικός, Διδάκτορας (PhD) Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης με συνεπίβλεψη της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και του Haute Ecole d’Ingénierie et d’Architecture de Fribourg της Ελβετίας. Κατέχω Μεταπτυχιακό Τίτλο Ειδίκευσης (MSc) με Αντικείμενο «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» από Διατμηματικό Πρόγραμμα Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εργάζομαι ως Επιστημονική Συνεργάτης στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας από το 2007 και διδάσκω σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών με την εξειδίκευσή μου στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης, τα Logistics και τη Στρατηγική Διοίκηση. Ταυτόχρονα διδάσκω σε Προγράμματα Επιμόρφωσης της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) και εργάζομαι ως ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Καστοριάς από το 2014 σε θέματα ανάπτυξης και προγραμματισμού, με συμβολή σε θέματα Πληροφορικής, Διοίκησης Ολικής Ποιότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Έχω πολυετή εμπειρία στην σύνταξη, την υποβολή, την υλοποίηση και την παρακολούθηση ευρωπαϊκών ερευνητικών, αναπτυξιακών, και περιβαλλοντικών προγραμμάτων (ΕΣΠΑ, LEADER, INTERREG, HORIZON, FP7, και LIFE με  βραβείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “Best of the Best LIFE projects 2018” των Natura 2000 Awards). Στο παρελθόν έχω εργαστεί για την Αναπτυξιακή Καστοριάς (ΑΝΚΑΣ ΑΕ ΟΤΑ), την Καλλιστώ, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ-Διόφαντος) και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Είμαι συγγραφέας 30 και πλέον δημοσιεύσεων σε  διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια, με εκατοντάδες ετεροαναφορές, και μέλος συγγραφικών ομάδων δεκάδων παραδοτέων ευρωπαϊκών έργων. Το πιο πρόσφατο ερευνητικό μου έργο αφορά στη χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών για τη λήψη συλλογικών αποφάσεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, και τα Logistics ως μοχλό ανάπτυξης της Δυτικής Μακεδονίας.  Γνωρίζω άριστα αγγλικά (C2) και μέτρια Γαλλικά (B1).

Στον ελεύθερο χρόνο μου προσπαθώ να είμαι ωφέλιμη συνεισφέροντας στις κοινωφελείς δράσεις της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό και Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές Καστοριάς της οποίας είμαι μέλος Δ.Σ.

Οικογενειακό προφίλ: Είμαι παιδί του Λευτέρη και της Σουλτάνας Ευαγγέλου εκπαιδευτικών, από τη Ζούζουλη. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Σούλιο, συν-ιδιοκτήτη του καφέ “The Passenger” και καθηγητή Φυσικής Αγωγής/ Προπονητή Καλαθοσφαίρισης, γιου του Χρήστου και της Γιαννούλας Σούλιου, εκπαιδευτικών από το Τοιχιό και τους Αμπελόκηπους, αντίστοιχα. Έχω 2 παιδιά, τον Χρήστο (9) και την Ιωάννα (6). Ζω στην Καστοριά.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks