-
Αρχική > Απόψεις > Μάλλον στραβά αρμενίζαμε Σωτήρη!(Του Δώρα θέτη) 

Μάλλον στραβά αρμενίζαμε Σωτήρη!(Του Δώρα θέτη) 

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του απερχόμενου αντιπεριφερειάρχη κ. Αδαμόπουλου στην τελευταία συνάντηση με τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής επικοινωνίας πριν από λίγες ημέρες στο γραφείο του. Σε μια απολογιστική συνέντευξη, όπως είχε προαναγγελθεί ότι θα ήταν, των πεπραγμένων της πενταετίας που πέρασε, ο κ. Αδαμόπουλος αναφέρθηκε ελάχιστα στα έργα επί των ημερών του διανέμοντας ένα φυλλάδιο για μια περισσότερο αναλυτική παρουσίαση της δραστηριότητας του.

Χωρίς να εξετάσουμε εκτενέστερα το φυλλάδιο που διένειμε, θα αναφερθούμε στα θέματα που και ο ίδιος εστίασε περισσότερο και δεν ήταν άλλα από τα παράπονα για την συμπεριφορά που είχαν απέναντι του ο περιφερειάρχης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και οι ειδικοί συνεργάτες του.

Ειδικά η τελευταία κατηγορία ήταν η αιχμή του δόρατος, η ”πανελλήνια πρωτοτυπία” όπως είπε και ο ίδιος, αφού βρέθηκε με έναν ειδικό συνεργάτη που δεν επέλεξε ο ίδιος, αλλά ο κύριος Καρυπίδης, και όταν δημιουργήθηκε θέμα και ναυάγησε η εφεύρεση του ”εθελοντή”, τοποθετήθηκε η σύζυγος του “ανεπιθύμητου” , πάλι χωρίς την θέληση του, γεγονός που τον οδήγησε στην ουσία να έχει μεν τυπικά, αλλά να μην έχει δε ουσιαστικά, ειδικό συνεργάτη, και φυσικά λόγω αυτής της απώλειας να μην μπορεί να δουλέψει και αποδώσει όπως θα ήθελε και θα έπρεπε!

Δίπλα στο θέμα του ειδικού συνεργάτη, η μπόρα των ευθυνών πήρε και όλους σχεδόν τους περιφερειακούς συμβούλους και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες για την έλλειψη συνεργασίας και την στάση τους σε διάφορα θέματα, καθώς και τον επικεφαλής κ. Καρυπίδη για την μη ένδειξη της απαραίτητης ”αγάπης” προς την Καστοριά και τα προβλήματα της.

Με άλλα λόγια, όλα και όλοι του φταίγανε του κ. Αδαμόπουλου εκτός φυσικά από τον ίδιο του τον εαυτό. Όλοι και όλα ευθύνονται για αυτό το φτωχό ταμείο στο τέλος της πενταετίας πλην φυσικά της ίδιας συμμετοχής του κ. Αδαμόπουλου.

Χωρίς να αμφισβητούμε την σημασία και την πραγματικότητα των γεγονότων που αναφέρθηκε, θα περιμέναμε περισσότερο θάρρος και αυτοκριτική από τον κ. Αδαμόπουλο και να κοιτάξει λιγουλάκι και την δική του ευθύνη σε όλα αυτά που προανέφερε, με άλλα λόγια να δει και την “δική του καμπούρα”, γιατί δεν είναι πάντα και μόνο στραβός ο γιαλός, μερικές φορές αρμενίζουμε και λάθος κ. Αδαμόπουλε!

Top
Enable Notifications OK No thanks