-
Αρχική > Τοπικά νέα > SagaFurs: Δημοπρασία Δεκεμβρίου(φωτογραφίες )

SagaFurs: Δημοπρασία Δεκεμβρίου(φωτογραφίες )

Η πρώτη δημοπρασία της περιόδου 2019/2020 συγκέντρωσε 200 αγοραστές. Προσφέρθηκαν 35,000 γονοδέρματα Finnraccoonτα οποία πουλήθηκαν σε σταθερές έως ελαφρά πτωτικές τιμές. Για το συγκεκριμένο είδος, οι περισσότερο

οι αγοραστές προέρχονταν από την Ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας, ενώ όλες οι βασικές αγορές ήταν παρούσες στην αίθουσα.
Η προσφορά των 26,000 γουνοδερμάτων BlueFrostfoxσυνάντησε επιλεκτική ζήτηση σε τιμές ελαφρά χαμηλότερες από αυτές της προηγούμενης σεζόν.Η αντίσταση της αγοράς για γουνοδέρματα SilverFoxπου παρατηρήθηκε κατά την προηγούμενη σεζόν συνεχίστηκε και στην φετινή σεζόν, με συνέπεια την πώληση μικρής ποσότητας των προσφερόμενων15,000 SilverFoxγουνοδερμάτων και σε τιμές ελαφρώς μειωμένες.
ΤοFinnraccoonTopLotαγοράστηκεαπότηνκαSusannaRibakγιαλογαριασμότηςModaFox,εταιρίαγούναςπουεδρεύειστηνΑγ. Πετρούπολη και παράγει γούνινα αξεσουάρ για κατασκευαστές ενδυμάτων με γούνινες λεπτομέρειες. Η εν λόγω εταιρία αγοράζει γουνοδέρματα από την δημοπρασία μας από το 2010, ξεκινώντας αρχικά με μικρές ποσότητες και τώρα αγοράζει μεγαλύτερες ποσότητες διαφόρων γουνοδερμάτων.
Η προσφορά των158,000 BlueFoxγουνοδερμάτων συνάντησε επιλεκτική ζήτηση και η Saga αποφάσισε να προστατεύσει την δομή των τιμών. Σε σύγκριση με την δημοπρασία Σεπτεμβρίου, οι τιμές ήταν ελαφρά μειωμένες. ΚύριοιαγοραστέςστοείδοςαυτόήτανηΚορέακαιηΚίνα.
Η SagaFurs σας εύχεται Καλή Χρονιά και κάθε καλό.
Θα χαρούμε να σας δούμε στην Δημοπρασία Μαρτίου όπου θα προσφέρουμε και Μινκ γουνοδέρματα καθώς και Αμερικάνικα Μινκ με το αποκλειστικό BlackglamaLabel.

 

20171221 Vantaa, Finland. Saga Furs. Thursday 21. December 2017. / © SEPPO SAMULI Photo ID#: 201712211762

Top
Enable Notifications OK No thanks