-
Αρχική > Τοπικά νέα > Προοδευτικός :H ομιλία της πρόεδρου Νίνας Μπουρλή στην κοπή της βασιλόπιτας(φωτογραφίες βίντεο )

Προοδευτικός :H ομιλία της πρόεδρου Νίνας Μπουρλή στην κοπή της βασιλόπιτας(φωτογραφίες βίντεο )

Kαλή Χρονιά σε όλους με προσωπική υγεία ,και οικογενειακή ευτυχία

.Σεβαστέ πατέρα ,αξιότιμοι εκπρόσωποι της τοπικής μας Κοινωνίας αγαπητές φίλες του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς , μας δώσατε μεγάλη χαρά με την παρουσία σας στην βασιλόπιτά μας και θέλουμε να παραμείνετε ως το τέλος καθώς σας έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη.!!

Μια καινούργια χρονιά αρχίζει και όλοι μας αναζητάμε την ευτυχία στην ζωή μας.Η συνταγή για την ευτυχία φίλες μου είναι η επίτευξη μικρών στόχων που θα μας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες για χαρά και ανταμοιβή

Πρώτος στόχος μας είναι να έχουμε την υγεία μας γιατί είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή μας

Σαν δεύτερο στόχο κατατάξαμε το να είμαστε κοινωνικοποιημένα άτομα  και Αν μπορούμε να βάλουμε και νέους φίλους στην ζωή μας γιατί η φιλία είναι πλούτος ψυχής.

Τρίτος στόχος  και πολύ σημαντικός είναι να μάθουμε να είμαστε ευγνώμονες για όλα τα καλά που έχουμε σπίτι μας και στην ζωή μας.

Τέταρτος στόχος ,λίγο δύσκολος, είναι  να  συμφιλιωθούμε  με το παρελθόν μας και να εστιάσουμε στο ευχάριστο και δημιουργικό σήμερα γιατί έτσι μόνο  θα μπορεί  να υπάρξει ένα ευτυχισμένο αύριο.Και αφού είμαστε υγιείς, κοινωνικοποιημένοι , ευγνώμονες και συμφιλιωμένοι με το παρελθόν μας, τότε μπορούμε να δώσουμε αγάπη και χαρά   στους ανθρώπους μας αλλά και σε αυτούς που μας έχουνε ανάγκη.

Μικρές πράξεις καλοσύνης μπορούν να γίνουν απ όλους μας. Ακόμη και ένα χαμόγελο στο διπλανό μας κι ένας καλός λόγος είναι μια πράξη καλοσύνης. Το  ότι βρίσκεστε σήμερα εδώ,μαζί μας είναι μιακαλή πράξη και σας ευχαριστούμε μεσ από την καρδιάμας γι αυτόΕίναι σημαντικό να εξασκούμαστε στην ανιδιοτελή προσφορά. Μια καλή πράξη θα ελαφρύνει την ψυχή μας αλλά  θα δώσει και δύναμη στο σώμα μας να ξεπεράσειτο εγώ και τα προσωπικά πάθη και να δεί το καλό του Συνόλου.

Με  αυτήν την ευχή  λοιπόν να μπορούμε όλοι μας να κάνουμε μια πράξηαγάπηςκαισυμπαράστασηςγια το2020 θα θέλαμε σύσσωμο όλο το Δ.Σ.τουΠροοδευτικούΣυλλόγου  να σας ευχαριστήσουμε  έναν έναν προσωπικά για την παρουσία σας στην χαρά μας ,όλους τους Συλλόγους που βρίσκονται σήμερα κοντά μας ,τους επίσημους καλεσμένουςμας  τον πατέρα   που ευλόγησε την πίτα μας ,τα καταστήματα της πόλης μας που με μεγάλη χαρά μας προσέφεραν  αξιόλογα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά μας .

Τα νόστιμα γλυκά και αλμυρά  που υπάρχουν στα τραπέζια μας είναι προσφορά από τα Ζαχαροπλαστεία της πόλης μας όπως τα αρτοζαχαροπλαστεία IRIS, Αδελφοί Θωμά Ανδρεόπουλου και Υφαντίδης τα Ζαχαροπλαστεία Καλαμπούκας, Σερσέμης, ΠίσσιοςΚαπούλη , Παπανδρέου  και Παπάζογλου.Τους ευχαριστούμε που κάθε χρόνο μας γλυκαίνουν και τους ευχόμαστε Καλή Χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοσμηματοπωλείο ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗ για το χρυσό φλουρί της βασιλόπιτας  και στο κοσμηματοπωλείο ΠΑΡΟΥΣΑΚΗΣ για το ωραίο βραχιόλι .Θα κλείσω με πολλές ευχαριστίες στο Ξενοδοχείο ΤΣΑΜΙΣ για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσής μας και την φανταστική ορχήστρα μας την ΧΑΛΚΙΝΟΜΑΝΙΑ ,για τις όμορφες μουσικές στιγμές που θα μας χαρίσει . Ένα ευχαριστώ από μέναπροσωπικά  προς τις κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου για την στήριξή όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί.

Και μιας και είμαστε όλοι μαζί εδώ να σας ενημερώσουμε για την αποκριάτικη εκδρομή μας στην Αθήνα .Ξεκινάμε Σάββατο 29 Φεβ και επιστρέφουμε Καθαρά Δευτέρα -2 Μαρτίου .

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση σε πολιτιστικούς χώρους όπως το νέο μουσείο Τέχνης Γουλανδρή , τοΙδρυμαΣταυρος Νιάρχος ,προαιρετική θεατρική παράσταση<Από Σμύρνη-Σαλονίκη>της Μιμής Ντενίση ή όποια άλλη παράσταση επιθυμείτε και αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Πλάκα .

Η Τιμή είναι 130 eurκαι μπορείτε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή στο γραφείο fourkiotiςtours.Θα περάσουμε τέλεια !! Το Σάββατο 7 Μαρτίου θα γιορτάσουμε την ημέρα της Γυναίκας με ένα αφιέρωμα στις πρώτες γυναίκες επιχειρηματίες της Καστοριάς και φυσικά με καλή μουσική και χορό.

Λίγο αργότερα, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς θα πάμε Σόφια και Φιλιππούπολη .Θα χαρούμε να είστε μαζί μας .Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω τις μαθήτριές μας ότι τα σεμινάρια ψυχολογία θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα καθώς οι ψυχολόγοι μας είναι απασχολημένοι αυτό το διάστημα .

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε Καλή  διασκέδαση !!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks