-
Αρχική > Τοπικά νέα >  Χαράλαμπος Καραταγλίδης : ( Μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες των επισήμων )

 Χαράλαμπος Καραταγλίδης : ( Μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες των επισήμων )

Βρισκόμαστε στην αρχή της αντιμετώπισης της πιο κρίσιμης απειλής για την Δημόσια υγεία και ειδικότερα, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία, υπάρχει η υπόνοια ότι στην περιοχή μας ο ιός θα έχει μεγάλη έξαρση.

Ήδη η λαβωμένη επιχειρηματικότητα της Καστοριάς, δέχεται άλλο ένα τεράστιο πλήγμα. Παρόλο αυτά, έχω δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από επιχειρήσεις που ενώ δεν ήταν υποχρεωμένες να κλείσουν, το έπραξαν επιβεβαιώνοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την αναγνώριση της κρισιμότητας της κατάσταση.

Με απόλυτη συναίσθηση της κρισιμότητας της κατάστασης σε πρώτη προτεραιότητα είναι η αντιμετώπιση της επιδημίας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΦΟΡΕΩΝ.

Παράλληλα το Επιμελητήριο και εγώ προσωπικά βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή με τα αρμόδια Υπουργεία σε ότι έχει να κάνει με οδηγίες και για τα μέτρα στήριξης υπέρ των επιχειρήσεων. Ενημερώνω ότι λόγω των ραγδαίων εξελίξεων της επιδημίας, εξελίσσονται και τα μέτρα καθημερινά. Θα υπάρξουν συνεχείς ανακοινώσεις αλλά και δυναμικές διεκδικήσεις στον σωστό χρόνο. Η κατάσταση είναι έκτακτη και τα μέτρα για τις επιχειρήσεις μας θα πρέπει και αυτά να είναι ανάλογα. Θα είμαστε διεκδικητικο

Τώρα προέχει η υγεία. Για άλλη μια φορά : ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks