-
Αρχική > Ελλάδα > Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με βροχές, καταιγίδες και κρύο

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με βροχές, καταιγίδες και κρύο

Μας τα… χαλάει ο Απρίλιος καθώς μας κάνει «ποδαρικό» με κακοκαιρία. Για το επόμενο 24ωρο ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα άστατος με βροχές, καταιγίδες, χιονοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας.

Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί με εντάσεις άνω των 5-6 μποφόρ. Νοτιάδες θα έχουμε σε Ιόνιο και νοτιοανατολικό Αιγαίο και ισχυρούς βοριάδες στο Βόρειο Αιγαίο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος κι αναμένονται και κάποιες βροχές, με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι τους 16 βαθμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ τη νύχτα θα πέσει σημαντικά και το θερμόμετρο θα δείξει γύρω στους 5-6 βαθμούς. Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί εντάσεως 5-6 μποφόρ και θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός έχει χαλάσει από τη νύχτα και ήδη βρέχει, ενώ τα φαινόμενα θα ενταθούν, θα πέσουν χιόνια στα ορεινά, ενώ και η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή και δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς.

Από αύριο, Πέμπτη, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, όμως την Παρασκευή το βράδυ αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας από την Αφρική με βροχές και καταιγίδες, νέα πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και αφρικανική σκόνη

 

ethno

Top
Enable Notifications OK No thanks