-
Αρχική > Τοπικά νέα > Δεν μας έκλεισαν μέσα για να μας τιμωρήσουν αλλά για να μας προστατέψουν…..

Δεν μας έκλεισαν μέσα για να μας τιμωρήσουν αλλά για να μας προστατέψουν…..

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που αντιδρούν ορισμένοι άνθρωποι….

Περάσαμε τους προηγούμενους μήνες μία πρωτόγνωρη επικίνδυνη και δύσκολη κατάσταση για όλους μας και για όλο τον πλανήτη, μπήκαμε σε καραντίνα κλείσαμε τις επιχειρήσεις μας ήρθε Τούμπα όλη η ζωή μας για να καταφέρουμε να αποφύγουμε μία τεράστια τραγωδία που έζησαν γειτονικές μας και άλλες χώρες στον πλανήτη. Καταφέραμε να βγούμε από όλο αυτό με ελάχιστους νεκρούς αλλά με πολύ μεγάλη οικονομική ζημιά για τον καθένα μας ξεχωριστά, και ήταν μία μεγάλη θυσία αυτό.

Τώρα γίνεται μία προσπάθεια να ξαναμπούμε στην κανονικότηταχωρίς να κινδυνέψουμε να επιστρέψει όλο αυτό, και ο κόσμος αντί να ακολουθήσει τους κανόνες που θα μας προστατέψουν και να μη χρειαστεί να ξαναμπούμε σε περιπέτειες αντ αυτού λειτουργεί αντιδραστικά.

Στην τελική δεν μας έκλεισαν μέσα για να μας τιμωρήσουν αλλά για να μας προστατέψουν…..

Άρθηκαν οι απαγορεύσεις και μας ζητήθηκε πολύ απλά να κρατάμε αποστάσεις ένας από τον άλλον και να αποφεύγεται ο συνωστισμός οπότε σε περίπτωση υπάρξει κάποιο κρούσμα να μην γεμίζει πάλι όλος ο τόπος άρρωστους.

Αντί λοιπόν μετά από ότι περάσαμε να προσπαθούμε να είμαστε λίγο προσεκτικοί όλος ο κόσμος το παει.κοντρα. και στην τελική δεν θεωρώ ότι είναι επανάσταση να πηγαίνεις κόντρα σε οδηγίες που έχουν δοθεί για να σε προστατέψουν….

Xaroula Karantinou

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks