-
Αρχική > Τοπικά νέα > Νέο τεχνικό- μελετητικό γραφείο στην Καστοριά! (Φωτογραφίες )

Νέο τεχνικό- μελετητικό γραφείο στην Καστοριά! (Φωτογραφίες )

Μια αισιόδοξη νότα στους δύσκολους καιρούς που περνάμε αποτέλεσε η είδηση για τα εγκαίνια του νέου τεχνικού γραφείου της Στέλλας Ψωμιάδου στην Καστοριά πριν από λίγες ημέρες.

Κόντρα λοιπόν στην μιζέρια που νιώθουμε όλοι ότι πλανάται πάνω από τον τόπο μας, υπάρχει και η Καστοριά που αντιστέκεται, η Καστοριά που ελπίζει. Αυτή η αντίσταση και αυτή η ελπίδα ακριβώς αντικατοπτρίζεται στο νέο και δυναμικό ξεκίνημα μιας νεαρής επιστήμονα του τόπου μας.
Το νέο τεχνικό γραφείο της Στέλλας Ψωμιάδου, στην οδό Γράμμου 25, δίπλα από το κτίριο της Αστυνομίας, δεν αποτελεί είδηση απλά για την ευρεία γκάμα των υπηρεσιών σε μελέτες και έργα, δημόσια και ιδιωτικά, που προσφέρει αλλά ακόμα περισσότερο για τον συμβολισμό του στην δεδομένη χρονική στιγμή.
Είναι η νέα γενιά της Καστοριάς, είναι οι επιστήμονες της που αφού ταξίδεψαν σε Ελλάδα και εξωτερικό για σπουδές και εργασία, διαλέγουν από επιλογή να δραστηριοποιηθούν στον τόπο τους και τολμούν την επαγγελματική έναρξη ακόμα και σε δύσκολες περιόδους.
Ελπίζουμε οι προσπάθειες των νέων επιστημόνων του τόπου μας, οι αγώνες των δικών μας παιδιών να συνοδευτούν από επιτυχία και να σηματοδοτήσουν την ανάπτυξη της περιοχής μας.
Καλές δουλειές και πάντα επιτυχίες στο νέο τεχνικό γραφείο της Στέλλας Ψωμιάδου.
Δώρα Κωτσοπούλου
 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks