-
Αρχική > Ελλάδα > ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Έως 24 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στα Δημόσια ΙΕΚ

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Έως 24 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στα Δημόσια ΙΕΚ

 Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής υποψηφίων στα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι, για να δουν το αποτέλεσμα της αίτησής τους, θα πρέπει να κάνουν Είσοδο στο σύστημα https://diek.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας το email και συνθηματικό που ήδη έχουν.
Καλούνται οι επιτυχόντες υποψήφιοι καταρτιζόμενοι να προσέλθουν απαραιτήτως έως και την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου στα ΔΙΕΚ επιτυχίας τους για να υποβάλουν αίτηση εγγραφής.
Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας των ΔΙΕΚ και την οργάνωση της προσέλευσης, θα πρέπει να απευθύνονται στα ΔΙΕΚ επιτυχίας.
Όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής. Οι κενές θέσεις που θα δημιουργηθούν θα καλυφθούν από την επιλογή επιλαχόντων βάσει μορίων που θα ακολουθήσει (β΄ φάση).
Οι επιτυχόντες υποψήφιοι των ΔΙΕΚ που δεν έχουν επιτύχει στην ειδικότητα της 1ης προτίμησής τους, έχουν δικαίωμα κατά την εγγραφή τους να αιτηθούν ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ώστε να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους σε τμήμα υψηλότερης προτίμησης κατά την επιλογή επιλαχόντων βάσει μορίων (β΄ φάση).
Για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα ΔΙΕΚ εγγραφής τους. Σε περιπτώσεις ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ, αυτό καταγράφεται στην αίτηση του υποψηφίου (στον χώρο που αναφέρεται για ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ), την οποία και υπογράφει. Η πληροφορία αυτή καταγράφεται σε πληροφοριακό σύστημα.
Ο τελικός αριθμός των τμημάτων που θα λειτουργήσουν στα ΔΙΕΚ θα καθοριστεί με βάση τις εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν.

proinoslogos

Top
Enable Notifications    Ok No thanks