-
Αρχική > Σκοτεινά Μονοπάτια Του Εγκλήματος > Υπόθεση εξαφάνισης του Διονύση Αχτύπη

Υπόθεση εξαφάνισης του Διονύση Αχτύπη

Τα σκοτεινά μονοπάτια του εγκλήματος θα γυρίσουν το χρόνο και θα μεταφερθούν στον Σεπτέμβριο του 2013, όταν εξαφανίζεται μυστηριωδώς ο Διονύσης Αχτύπης.

Η μητέρα του γεμάτη αγωνία εμφανίζεται στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, “Φως στο Τούνελ” με την ελπίδα, ότι θα πάρει απαντήσεις για το που βρίσκεται το παιδί της.
Ο 38χρονος Διονύσης Αχτύπης είπε στην μητέρα του, ότι θα ταξίδευε στο Όσλο της Νορβηγίας και πως θα έμενε στο σπίτι μιας φίλης του. Από τότε όμως δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Άμεσα έγινε ενημέρωση από την εκπομπή στην Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας και αμέσως πραγματοποιήθηκε μια πρώτη έρευνα.
Τα αποτελέσματα έδειξαν, ότι δεν υπήρχε καταχώρηση στον νορβηγικό τηλεφωνικό κατάλογο, ούτε στο μητρώο της κοινότητας αλλά και από τις φωτογραφίες δυστυχώς, κανένας δεν αναγνώρισε τον 38χρονο Διονύση.
Λίγο καιρό πριν την εξαφάνισή του, αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας. Ο ίδιος ήταν ορκωτός λογιστής και πραγματοποιούσε ελέγχους για λογαριασμό της εταιρείας του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η μητέρα του στην κάμερα της εκπομπής ανέφερε, ότι τελευταία φορά που τον είδε, ήταν  ημέρα Πέμπτη στις 6 το πρωί, όπου είχε καλέσει ένα ταξί για να τον πάει στο αεροδρόμιο. Από τότε δεν τον ξαναείδε. Κινητό τηλέφωνο, κλειδιά, υπολογιστή τα άφησε πίσω, αφού δεν τα είχε πάρει μαζί του.
 Η μητέρα του περιγράφει τον Διονύση ως ένα αξιαγάπητο παιδί, ιδιαίτερα κοινωνικό με πολλούς φίλους. Είχε τελειώσει οικονομικά ήταν ιδιαίτερα μελετηρός και αγαπούσε την ιστορία. Η αναζήτηση για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον έγινε η αιτία να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Όσλο.
Όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνιση προσκόμισε στους αστυνομικούς ένα παλιό διαβατήριο, το οποίο είχε λήξει το 2012, το απολυτήριο του στρατού, την ταυτότητά του και άλλα έγγραφα. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί, αφού διασταύρωσαν όλα τα στοιχεία διαπίστωσαν, πως δεν είχε εκδοθεί νέο διαβατήριο και πως δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει με την ταυτότητα στο εξωτερικό γιατί ήταν παλαιού τύπου.
Χαρακτηριστικά τότε, είχε πει μπροστά στην κάμερα: “Δεν θέλω να τον ενοχλήσω ή να επέμβω στη ζωή του. Μου αρκεί έστω και ένα τηλεφώνημα, μια ένδειξη ότι ο Διονύσης υπάρχει στη ζωή και είναι καλά”.
Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση της εξαφάνισης του 38χρονου Διονύση Αχτύπη. Ας ευχηθούμε να πάρουν τις απαντήσεις οι δικοί του άνθρωποι και να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το θρίλερ της εξαφάνισης.
Πηγές: anikolouli.gr
Top
Enable Notifications OK No thanks