-
Αρχική > Τοπικά νέα > Φράγμα Νεστορίου  : Ο δήμος Καστοριάς πρέπει να κάνει σημαία το έργο αυτό ενός άλλου Δήμου

Φράγμα Νεστορίου  : Ο δήμος Καστοριάς πρέπει να κάνει σημαία το έργο αυτό ενός άλλου Δήμου

Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα έργο που για τον Δήμο Καστοριάς ειναι το πιο σπουδαίο, το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο που αν θα γίνει θα δώσει μεγάλη ώθηση στην οικονομια του νομού και φυσικά στον Δήμο Καστοριάς.Είναι το ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ που αν θα γινει μαζί με τα αρδευτικά θα ποτιστουν 60000 στρεμματα γης που αυτο τι σημαινει τωρα η απόδοση των χωραφιών ειναι πολύ χαμηλή .
Η βασική καλλιεργεια στις περιοχές που δεν αρδεύοντε είναι το σιτάρι που η αποδοση ανα στρεμμα ειναι 60 ευρω 300 κιλα σιταρι επι 20 σεντ ειναι 60 ευρω ανα στρεμμα.
Αν παει το νερό θα δημιουργηθουν δυναμικές καλλιεργειες μηλα φασολια κ.λ.π .που σημαινε ιότι 5 τόνοι μήλα ανα στρεμμα επι 40 λεπτα το κιλό 2000ΕΥΡΩ ανα στρεμμα δηλαδή τα 60000 στεμματα επι 2000 ευρω το στρεμμα 120.000.000 ευρω καθε χρονο θα μπαινουν στην τοπικη οικονομια .Ο δήμος Καστοριάς πρέπει να κάνει σημαία το εργο αυτό ενός αλλου Δήμου διότι τα αγροτεμάχια που θα αρδευτουν ειναι εντός του Δήμου Καστοριάς και του Δήμου Ορεστίδος .
Δεν λεω πολλές λεπτομέρειες όλοι οι δήμαρχοι του νομού Καστοριάς με τους Βουλευτές στον πρωθυπουργό να γίνει οπωσδήποτε αυτό το έργο .
Θα δωσει μεγάλη ώθηση στην οικονομία του νομού τα χρήματα που θα κερδίσουν οι αγρότες απο την δημιουργια του εργου θα ξοδευοντε στην πόλη της Καστοριάς και στην πολη του Αργους.Γνωριζω πως οι αυτοδιοικητικοι του τοπου μας το ξερουν γι αυτο πρεπει να αναλάβουν δράση με το να το λέμε δεν γινετε τιποτα πιστευω θα δώσουν λύση ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και ο πρωθυπουργός.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ Αθήνα ολ

Kostas Samaras

Top
Enable Notifications OK No thanks