-
Αρχική > Πολιτισμός > BAJA GREECE: Το ξεχωριστό δώρο στον Πάνο Κεπαπτσόγλου

BAJA GREECE: Το ξεχωριστό δώρο στον Πάνο Κεπαπτσόγλου

Το ψηφιδωτό που απεικονίζει τον Σκεπτόμενο φιλοτέχνησε η εικαστικός Βάσια Κωνσταντοπούλου 

Ένα ξεχωριστό δώρο περίμενε τον δήμαρχο Άργους Ορεστικού, Πάνο Κεπαπτσόγλου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του BAJA GREECE 2024 που πραγματοποιήθηκε την περασμένη  Τετάρτη στην αίθουσα Τύπου του Κτιρίου διοίκησης του ράλι.

«Προσπαθούσαμε όλη τη χρονιά να σκεφτούμε κάτι για να προσφέρουμε στο Δήμο Άργους Ορεστικού, στο δήμαρχο του Άργους Ορεστικού.Κάτι που θα εκφράζει την ευγνωμοσύνη μας προς τον δήμο. Πρόκειται για ένα ψηφιδωτό που απεικονίζει το σύμβολο του Δήμου, τον Σκεπτόμενο, ένα έργο που επιμελήθηκε η εικαστικός Βάσια Κωνσταντοπούλου» σημείωσε ο διευθυντής του αγώνα, Κώστας Θεολόγης, πριν την έναρξη της παρουσίασης καλώντας τον δήμαρχο στο βήμα για τα αποκαλυπτήρια του έργου.

«Να πω ότι συγκινήθηκα είναι λίγο» είπε από την πλευρά του ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου, παραλαμβάνοντας το ψηφιδωτό και συνέχισε: «Είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να λάβω. Είναι το σύμβολό μας, με μια τεράστια προϊστορία που τοποθετείται στον 5ο αιώνα π.Χ. και κοσμεί το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης. Πλέον αυτό το ψηφιδωτό θα κοσμεί το δημαρχείο».

 

Το βίντεο της επίσημης παρουσίασης του αγώνα:

https://www.facebook.com/rallygreeceoffroad/videos/969579158133050

 

Top
Enable Notifications OK No thanks