-
Αρχική > Τοπικά νέα > Βασίλης Βελλίδης  πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ: Την επόμενη περίοδο θα προκύψουν πολλά χρηματοδοτικά εργαλεία για την περιοχή μας  αλλά και για το σύνολο της επικράτειας

Βασίλης Βελλίδης  πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ: Την επόμενη περίοδο θα προκύψουν πολλά χρηματοδοτικά εργαλεία για την περιοχή μας  αλλά και για το σύνολο της επικράτειας

Ποιες είναι οι βασικές σας προτεραιότητες για την επόμενη χρονιά και πώς σκοπεύετε να τις υλοποιήσετε;

Μία βασική προτεραιότητα είναι η έναρξη υλοποίησης όλων των σημαντικών έργων υποδομής της περιοχής π.χ. Κατασκευή Φράγματος Νεστορίου, Κατασκευή Δικτύων Φυσικού Αερίου κ.α., για να προκύψουν άμεσα νέες θέσεις εργασίας ώστε να μπορέσει ο κόσμος να παραμείνει στην περιοχή και να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον.

Επίσης μία ακόμη προτεραιότητα είναι η καταγραφή, η σύνθεση των προτάσεων και η ανάληψη πρωτοβουλιών για την Επόμενη Μέρα της Π.Ε. Καστοριάς.

Την επόμενη περίοδο θα προκύψουν πολλά χρηματοδοτικά εργαλεία για την περιοχή αλλά και για το σύνολο της επικράτειας, ενδεικτικά να αναφέρω το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών με ενισχυμένο το πριμ εγκατάστασης στο ποσό των 35.000€, το Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Εστίασης και του Τουρισμού και πολλά ακόμα, τα οποία πιστεύω πως αν τα αξιοποιήσουμε σωστά, θα μπορέσουμε να οικοδομήσουμε ορθολογικά όλους τους τομείς(πρωτογενή, δευτερογενή, τριτογενή)της τοπικής μας οικονομία και να μπουν στέρεες βάσεις για ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή μας.

Βασικό μέλημα όλων όσων συμμετέχουμε στην Οργάνωση της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς είναι να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας για να μπορέσει να βελτιωθεί η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα της Π.Ε. Καστοριάς.

 

Απο την εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΔΩΡΑ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Top
Enable Notifications OK No thanks