-
Αρχική > Ελλάδα > Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο ντοκουμέντο με τους δύο εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ. Το συγκεκριμένο βίντεο είναι πέντε λεπτά πριν βάλουν σε εφαρμογή το δολοφονικό τους σχέδιο τα δύο άτομα φαίνονται πάνω στο μαύρο σκούτερ. Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ο οδηγός της μοτοσυκλέτας να φοράει ασημί κράνος και ακριβώς από πίσω ο εκτελεστής του Γιώργου Καραϊβάζ ο οποίος έχει καλυμμένο το πρόσωπό του.

 

Δείτε τους δολοφοόνους του Γιώργου Καραϊβάζ:

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ερευνούν σε δύο μέτωπα την υπόθεση.

Το πρώτο αφορά στον εντοπισμό των φυσικών αυτουργών και το δεύτερο στον εντοπισμό (εδώ έχουμε να κάνουμε με εκτιμήσεις) αυτών που έδωσαν την εντολή της εκτέλεσης.

Πρόκειται για υλικό από κάμερα ασφαλείας από γειτονικό σπίτι στην περιοχή του Αλίμου στην οποία φαίνονται οι δύο δολοφόνοι του δημοσιογράφου να φεύγουν από το σημείο πάνω στο σκουτεράκι. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών “σαρώνουν” την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να βρουν και άλλα βίντεο που θα τους βοηθήσουν να εντοπίσουν τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ. Αν και ήδη έχουν στη διάθεσή τους βίντεο στο οποίο έχουν καταγραφεί οι δράστες, οι αστυνομικοί πηγαίνουν κυριολεκτικά πόρτα-πόρτα προσπαθώντας να συλλέξουν όσο περισσότερο υλικό μπορούν από κάμερες κλειστού κυκλώματος. Το σημαντικότερο βίντεο που έχουν μέχρι στιγμής στη διάθεσή τους προέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από κατοικία περίπου 500 μέτρα από το σημείο που είχε στηθεί η δολοφονική ενέργεια. Από τις κινήσεις τους φαίνεται πως οι δράστες μάλλον περίμεναν σήμα από κάποιον συνεργό τους ή κάποιο τηλεφώνημα ότι ο στόχος τους έχει φτάσει και έχει παρκάρει έξω από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούν βίντεο όχι μόνο από την ημέρα της δολοφονίας αλλά και τις προηγούμενες ημέρες (το

Πρόκειται για υλικό από κάμερα ασφαλείας από γειτονικό σπίτι στην περιοχή του Αλίμου στην οποία φαίνονται οι δύο δολοφόνοι του δημοσιογράφου να φεύγουν από το σημείο πάνω στο σκουτεράκι. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών “σαρώνουν” την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να βρουν και άλλα βίντεο που θα τους βοηθήσουν να εντοπίσουν τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ. Αν και ήδη έχουν στη διάθεσή τους βίντεο στο οποίο έχουν καταγραφεί οι δράστες, οι αστυνομικοί πηγαίνουν κυριολεκτικά πόρτα-πόρτα προσπαθώντας να συλλέξουν όσο περισσότερο υλικό μπορούν από κάμερες κλειστού κυκλώματος. Το σημαντικότερο βίντεο που έχουν μέχρι στιγμής στη διάθεσή τους προέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από κατοικία περίπου 500 μέτρα από το σημείο που είχε στηθεί η δολοφονική ενέργεια. Από τις κινήσεις τους φαίνεται πως οι δράστες μάλλον περίμεναν σήμα από κάποιον συνεργό τους ή κάποιο τηλεφώνημα ότι ο στόχος τους έχει φτάσει και έχει παρκάρει έξω από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούν βίντεο όχι μόνο από την ημέρα της δολοφονίας αλλά και τις προηγούμενες ημέρες (τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν) καθώς θεωρείται βέβαιο ότι τον παρακολουθούσαν. Θέλουν να διαπιστώσουν εάν οι δράστες ήταν στη περιοχή και προσπαθούσαν να μάθουν το πρόγραμμα και το δρομολόγιο ου δημοσιογράφου. Τα κλιμάκια της Ασφάλειας αναζητούν βίντεο σε ακτίνα μεγαλύτερη του 1,5 χιλιομέτρου από το σημείο της δολοφονίας. Επίσης, αναζητούν υλικό από κάμερες κατά μήκος της διαδρομής που ακολούθησε από το κανάλι μέχρι τον Άλιμο.

 

ΕΝΙΚΟΣ

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks