-
Αρχική > Ελλάδα > Αρση Lockdown: Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι, για ωράριο κυκλοφορίας, μουσική στην εστίαση και γάμους

Αρση Lockdown: Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι, για ωράριο κυκλοφορίας, μουσική στην εστίαση και γάμους

Δήμητρα Ευθυμιάδου

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη είχε προαναγγείλει σχετικές ανακοινώσεις

Ονέος γύρος χαλάρωσης περιορισμών αναμένεται να τεθεί επί τάπητος κατά τη συνεδρίαση της ολομέλειας της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση της επιτροπής αναμένεται να τεθεί το χρονοδιάγραμμα για μια σειρά από θέματα, όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας, η μουσική στην εστίαση αλλά και το πλαίσιο στο οποίο θα γίνονται οι δεξιώσεις των γάμων και των βαπτίσεων.

Κατά τις ίδιες πηγές, αναμένεται να τεθεί επί τάπητος η άρση της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση, ενδεχομένως και από αυτό το Σάββατο, αλλά και η παράταση κατά μία ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη είχε προαναγγείλει σχετικές ανακοινώσεις κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων την Δευτέρα.

Τι είχε προαναγγείλει ο Μητσοτάκης για τα προνόμια των εμβολιασμένων

Από εκεί και πέρα σχετικά με τη συζήτηση περί προνομίων των εμβολιασθέντων, νομοθετική ρύθμιση για την παροχή προνομίων στους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα δώσει το δικαίωμα στα εστιατόρια που το επιθυμούν, να δέχονται στους εσωτερικούς τους χώρους μόνο εμβολιασμένους πελάτες

 

εθνος

Top
Enable Notifications OK No thanks