-
Αρχική > Διεθνή > Τροιζηνία – Καθημερινό μαρτύριο ζούσε 13χρονος: Του ζητούσαν λεφτά και του έσπασαν το πόδι

Τροιζηνία – Καθημερινό μαρτύριο ζούσε 13χρονος: Του ζητούσαν λεφτά και του έσπασαν το πόδι

Σοκάρει περιστατικό εκφοβισμού στην Τροιζηνία – Νεαροί ενήλικοι εκφόβιζαν και χτυπούσαν 13χρονο παιδί – Όσα καταγγέλλει η μητέρα του

Ένα καθημερινό μαρτύριο βιώνει ένας 13χρονος μαθητής από την Τροιζηνία, καθώς γινόταν θύμα εκφοβισμού από ενηλίκους. Όπως κατήγγειλε η μητέρα του μαθητή στο OPEN, το παιδί καθημερινά ζητούσε λεφτά με διάφορες αφορμές, ενώ συνεχώς ερχόταν χτυπημένο στο σπίτι και πολλές φορές με κλάματα. Όπως σημείωσε η μητέρα για τρεις συνεχόμενους μήνες, πριν ακόμα ξεκινήσει το σχολείο δύο 25χρονοι τον εκφόβιζαν για να τους δίνει χρήματα.

Η οικογένεια του παιδιά άρχισε να καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει όταν ο μεγάλος του αδερφός, ηλικίας 28 χρονών, είδε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες του 13χρονου με αυτούς τους νέους. «Είπε στον πατέρα τους ότι δεν θέλει να κάνει παρέα ο αδερφός του με αυτούς γιατί δεν είναι καλά παιδιά» σημείωσε η μητέρα μιλώντας στο OPEN.

Την επόμενη ημέρα το παιδί έσπασε το πόδι του. Όπως σημείωσε η μητέρα, οι νεαροί τον έβαλαν να πηδήξει από κοντέινερ ύψους 3 μέτρων. Η μητέρα κατήγγειλε ότι οι νεαροί του ζήτησαν 150 ευρώ και τον απείλησαν ότι εάν δεν τους τα δώσει θα του κάνουν κακό σε αυτόν και την οικογένειά του.

Όπως είπε η μητέρα, οι αστυνομικοί χειρίστηκαν άριστα και με λεπτότητα την υπόθεση. Τελικά η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.

εθνος

Top
Enable Notifications    OK No thanks