-
Αρχική > Ελλάδα > Πέθανε η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου

Πέθανε η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου

 

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου. Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια αλλά και τους συνεργάτες της.

Συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές που αγάπησε το κοινό, ενώ πολλοί ήταν και οι ρόλοι που υποδύθηκε στο θέατρο. Η ηθοποιός έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από το σίριαλ του ALPHA «Σε Είδα», και στη συνέχεια συμμετείχε σε σειρές όπως «Της Αγάπης Μαχαιριά», «Ελλάς το Μεγαλείο σου», «Άνω Κάτω Τέλεια», «Φιλί Ζωής» ,«Βοήθεια Γειτόνοι», «Για Μία Θέση στον Ήλιο», «Ο Δρόμος Είχε την Δική του Ιστορία» κ.α.

Πολλά ήταν και τα θεατρικά στα οποία συμμετείχε, ενώ από το 2003 έως το 2008 ήταν υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας του Δήμου Νέου Ψυχικού.

Την είδηση του χαμού της έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς:«Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συμβαίνει σήμερα. Καλή αντάμωση κορίτσι μου γλυκό. Τόσο νέα» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

newscenter.gr

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks