-
Αρχική > Πολιτισμός > Σχολή χορού Αναστασίας Δεληγιάννη : Ο ολάνθιστος κήπος γεμάτος χορό μάγεψε μικρούς κι μεγάλους( σειρά φωτογραφιών ρεπορτάζ)   

Σχολή χορού Αναστασίας Δεληγιάννη : Ο ολάνθιστος κήπος γεμάτος χορό μάγεψε μικρούς κι μεγάλους( σειρά φωτογραφιών ρεπορτάζ)   

Την σημαία του πολισμού  ανύψωσε η σχολή χορού της Αναστασίας Δεληγιάννη  πραγματοποιώντας μετά απο δυο χρόνια πανδημίας μια καταπληκτική παράσταση  με θέμα Ένας μυστικός κήπος γεμάτος χορό!!

 

Η παράσταση που έλαβε χώρα στον κινηματογράφο ολύμπιον παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε με την καθοδήγηση της γνωστής ιδιοκτήτριας και χορεύτριας  κ. Αναστασίας Δεληγιάννη  και των παιδιών της σχολής, οι οποίοι μετά από μια  μεγάλη προσπάθεια  και επίπονο  αγώνα ανέδειξαν τον μυστικό κήπο  σαν  αληθινοί  επαγγελματίες του χορού.  
Μια μοναδική παράσταση που  μάγεψε μικρούς και μεγάλους που την παρακολούθησαν μας  ταξίδεψε όπως επισήμανε η  ιδιοκτήτρια της σχολής  σε έναν  μυστικό κήπο που με μαγικό τρόπο όλα μπορούν να συμβούν!
Ο δικός μας κήπος  όπως τονίζει  είναι γεμάτος χορό! Μια νεράιδα φωνάζει τον μικρό της κηπουρό να ποτίσει για να ανθίσουν τα λουλούδια να ζωντανέψουν και να μεταμορφωθουν σε αέρινες μπαλαρίνες και σε υπέροχες χορεύτριες και χορευτές από διάφορα μέρη που κόσμου! Παιδιά που χορεύοντας μας δείχνουν τους προβληματισμούς τους και που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο,παντρευοντας τεχνικές Μπαλέτου, σύγχρονου χορού μαζί με musical, Latin, ινδικού χορούς…. Ένας μυστικός κήπος γεμάτος χορό!!

Πέρα από κάθε φαντασία, οι χορευτές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σε όλο του το μεγαλείο, κερδίζοντας το στοίχημα με την τελειότητα και την αρμονία, ενώ συγχρόνως το απολάμβαναν με απόλυτη φυσικότητα, συγχρονισμό και εξωτερική ηρεμία που αγγίζει τα όρια του φανταστικού. Με χαμόγελο και χαρά ζωγραφισμένη στα βελούδινα πρόσωπά τους, κέρδισαν το κοινό τους με ένα θέαμα που μαγεύει τους μεγάλους και ενθουσιάζει τα μικρά παιδιά, ενώ ταυτόχρονα εντυπωσίασαν με τον απόλυτο συγχρονισμό και το θεατρικό άγγιγμα, οδηγώντας το κοινό σ’ έναν κόσμο όμορφο, ζεστό και διαφορετικό. Σ’ ένα κόσμο μαγευτικό που πραγματικά αξίζει να τον ταξιδέψουμε όλοι μαζί.

Ομάδα απίστευτης πειθαρχίας, ένας θαυμαστός κόσμος που ανταγωνίζεται το χτες και προκαλεί το αύριο, είναι με λίγα λόγια η ομάδα της σχολής χορού της Αναστασίας Δεληγιάννη.

«Θεωρώ ότι αυτό που έγινε στο γκαλά χορού ήταν κάτι μαγικό, διότι τέτοιες εκδηλώσεις δε διοργανώνονται εύκολα και ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε» δήλωσε   η κ. Δεληγιάννη και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσουν να τις πραγματοποιούν, γιατί για την ίδια, προτεραιότητα έχουν τα παιδιά και ιδιαιτέρα τα παιδιά που προσπαθούν μέσα από τέτοιες δραστηριότητες να προσφέρουν κάτι το διαφορετικό και το συγκλονιστικό. Βέβαια, όπως είπε, απευθυνόμενη στους συμπολίτες μας: «σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες μας», προσκαλώντας τις φίλες που ενδιαφέρονται για τη μαγεία του μπαλέτου και του χορού να πλαισιώσουν τη σχολή

Τέλος κ.Δεληγιάννη  δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  και την κοινωνία της  Καστοριάς  που στηρίζει την σχολή χορού την μοναδική και αναγνωρισμένη από το κράτος για την πόλη μας.

Δώρα Κωτσοπούλου

 

Σχολή Χορού”Αναστασια Δεληγιαννη”Dance school”Anastasia Deligianni Την Κυριακή 26 Ιουνίου, παρουσίασε στο Olympion House την παράσταση ” μυστικός κήπος γεμάτος χορό” !! Ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά και στην δασκάλα τους Anastasia Deligianni

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks