-
Αρχική > Τοπικά νέα > Δενδροχώρι : Η τραγική ιστορία της ηλικιωμένης που βρέθηκε θαμμένη – Είχε χάσει τον σύζυγό της και τις 2 κόρες της – Δηλώσεις Δημήτρη Δούκα (φωτο)

Δενδροχώρι : Η τραγική ιστορία της ηλικιωμένης που βρέθηκε θαμμένη – Είχε χάσει τον σύζυγό της και τις 2 κόρες της – Δηλώσεις Δημήτρη Δούκα (φωτο)

Τραγωδία στην τραγωδία για την ηλικιωμένη η οποία βρέθηκε θαμμένη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δενδροχώρι . Η εύρεση του πτώματος κοντά στο γήπεδο στο χωριό αυτό της Καστοριάς σήμανε συναγερμό, και σόκαρε την κοινωνία.

 

 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο newsit.gr  ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Δενδροχωρίου Δημήτρης Δούκας, η γυναίκα είχε χάσει όχι μόνο το σύζυγό της αλλά και τις 2 κόρες της.

Ο μόνος που της απέμεινε στη ζωή ήταν ο γιος της, με τον οποίο έμεναν μαζί.

Όπως είπε, όλοι περιμένουν να μάθουν εάν κάποιος ευθύνεται για το θάνατό της, και ποιος.

«Από τη στιγμή που μάθαμε τι έγινε έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Για δύο μέρες ήταν εξαφανισμένη. Δεν ήξερε κανείς τι έγινε. Ο γιος της είχε δηλώσει την εξαφάνιση της στην αστυνομία και την αναζητούσαν. Δεν πήγαινε το μυαλό κανενός πουθενά. Ήταν μία ήσυχη και πολύ πονεμένη γυναίκα. Έχασε τον άντρα της, έχασε και τις δύο κόρες της που έφυγαν από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια και τώρα έμενε με τον γιό της και τον βοηθούσε πολύ. Η αστυνομία έψαχνε παντού. Τώρα την βρήκαν θαμμένη έξω από την αυλή της. Ποιος το έκανε; Δεν ξέρουμε. Αυτό περιμένουμε να μάθουμε όλοι μας. Ποιος και γιατί να θέλει να κάνει κακό σε αυτή τη γυναίκα;».

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα ζούσε στο Δενδροχώρι μαζί με τον γιο της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δηλώσει την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα, αλλά στη συνέχεια παρέμεινε στην ασφάλεια Καστοριάς για πολλές ώρες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν βρίσκεται υπό κράτηση.

«Όλοι είναι στα χαμένα»

Συγκλονισμένη είναι και η τοπική κοινωνία

“Εδώ είμαστε μια μικρή κοινωνία. Όλοι γνωριζόμαστε. Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα” λέει, μιλώντας στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής. Και προσθέτει ότι “ακόμα όλοι είναι στα χαμένα εδώ. Εμείς εδώ στο χωριό και στον νομό πρώτη φορά βλέπουμε κάτι τέτοιο να γίνεται» λέει κάτοικος στο newsit.gr.

Ο κάτοικος του Δενδροχωρίου μας λέει ότι γνώριζε την ατυχή ηλικιωμένη και τον γιο της που έμεναν μαζί τα τελευταία χρόνια μετά τον χαμό των δικών τους.

“Ο γιος ήταν κτηνοτρόφος αλλά τα πούλησε τα πρόβατα. Ο άντρας της ηλικιωμένης όπως μας λέει κάτοικος της περιοχής “έχει πεθάνει από το 2006. Η γυναίκα καλή τώρα πρόσφατα έχασε και την κόρη της που δεν έμενε στο χωριό και ήταν παντρεμένη και ζούσε σε άλλο χωριό. Είχε πολλά προβλήματα υγείας, καρκίνο κτλ. Και την άλλη κόρη της, την έχουν χάσει πολλά χρόνια, σχεδόν επτά. Οι δυο τους έμεναν πλέον μόνοι τους στο σπίτι”.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

newsit.gr

 

Enable Notifications OK No thanks