-
Αρχική > Απόψεις > Εμποροπανήγυρι : Η καρδιά των αγορών και της διασκέδασης  χτυπά μετά απο δυο χρόνια πανδημίας στο Άργος Ορεστικό! (Ρεπορτάζ βίντεο)

Εμποροπανήγυρι : Η καρδιά των αγορών και της διασκέδασης  χτυπά μετά απο δυο χρόνια πανδημίας στο Άργος Ορεστικό! (Ρεπορτάζ βίντεο)

Διεκδικεί  την πρωτιά στα πανηγύρια

Χάρη στις ανιδιοτελείς και άοκνες προσπάθειες των διοικήσεων του Δήμου Άργους Ορεστικού όλα αυτά τα χρόνια,  εκτός απο δυο λόγω πανδημίας το πανηγύρι έχει καταφέρει να καταστεί ένα από τα πιο δημοφιλή και οργανωμένα πολιτιστικά και εμπορικά της Ελλάδος με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα.

Η εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού κουβαλά μια μακραίωνη ιστορία, που χάνεται στο βάθος των καιρών. Μιλάμε για εκατοντάδες χρόνια πριν και παρόλα αυτά, κατάφερε όλο αυτό το χρονικό διάστημα να επιβιώσει. Και φέτος υπόσχεται ένα μοναδικό διάλειμμα από την καθημερινότητα κόντρα στη μιζέρια της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τη χώρα μας, που περιμένουν εναγωνίως οι φίλοι της εμποροπανήγυρης.

Διεκδικώντας την πρωτιά στα πανηγύρια μαζί με την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, τη Λάρισα, συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό εμπόρων αλλά και επισκεπτών , ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι  φέτος συμμετέχει ένας μεγάλος αριθμός νέων εκθετών  – εμπόρων βιοτεχνών. Που ξεπέρασαν τους 600 εκθέτες

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού εξασφάλισε και φέτος μια άρτια διοργάνωση με την καθαριότητα, το ζεστό νερό στις μόνιμες εγκαταστάσεις λουτρών, την αποτελεσματική φύλαξη του χώρου και την τακτοποίηση των εκθετών να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Μετά από δύο χρόνια απραξίας, από σήμερα επανέρχεται η εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού, όμως πολλοί παλιοί εκθέτες δεν θα είναι φέτος, γιατί αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν από το 2019, είτε άλλαξαν επάγγελμα, είτε μετανάστευσαν στο εξωτερικό. Ωστόσο φέτος θα συμμετάσχουν 80 νέοι. Το σύνολο εκτιμάται σε 550-600 σε μια ανάπτυξη 500 περιπτέρων”. δήλωσε μεταξύ αλλων  στην συνεντευξη που παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ Ε  ο  Δήμαρχος Αργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου.

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks