-
Αρχική > Απόψεις > 170. χιλιάδες ευρώ στο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων από το Επιμελητήριο Καστοριάς ( φωτογραφίες -βίντεο)

170. χιλιάδες ευρώ στο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων από το Επιμελητήριο Καστοριάς ( φωτογραφίες -βίντεο)

Ξεκινάει το  αμέσως επόμενο διάστημα από το Επιμελητήριο Καστοριάς, το  πρόγραμμα κατάρτισης  με προϋπολογισμό 170 χιλιάδων ευρώ

Το εν λόγω πρόγραμμα  θα προσδώσει μια τον τονωτική ένεση στην τοπική μας οικονομία καθώς θα απασχολήσει 80 ανέργους

Αξίζει να αναφερθεί οτι το συγκεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης  είχε “κολλήσει” εδώ και 5 χρόνια  και μετά απο τις ενέργειες του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας αλλά και την στήριξη του τότε αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σαββόπουλο  παίρνει σάρκα και οστά

Στις  λεπτομέρειες  του  πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων  αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χαράλαμπος Καραταγλίδης τονίζοντας μάλιστα οτι η σημερνή ημέρα είναι μια χαρούμενη ημέρα για την κοινωνά της Καστοριας καθώς θα επωφεληθεί ενας μεγάλος αριθμός ανέργων και μάλιστα με ικανοποιητικές οικονομικές αποδοχές.

Ο κ Καραταγλίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την θετική έκβαση του  προγράμματος τον περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη καθώς επίσης και τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη ΄Σαββόπουλο..

Τέλος ανάδοχος του προγράμματος είναι  η Τεχνούπολη τεχνική ΑΕ Αθανάσιος Παπαθανασιου

Ακολουθεί βίντεο με τις περαιτέρω δηλώσεις του προέδρου του επιμελητηρίου και του αναδόχου του προγράμματος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks