-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου : Η σημερινή μέρα ας αποτελέσει σημείο αναφοράς, ευαισθητοποίησης και προβληματισμού για ακόμη περισσότερες δράσεις και παρεμβάσεις από όλους μας.

Μαρία Αντωνίου : Η σημερινή μέρα ας αποτελέσει σημείο αναφοράς, ευαισθητοποίησης και προβληματισμού για ακόμη περισσότερες δράσεις και παρεμβάσεις από όλους μας.

3η Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Με αφορμή τη σημερινή μέρα στρέφουμε την προσοχή μας στα δικαιώματα και στις δυνατότητες των ΑμεΑ με στόχο την διασφάλιση της αξιοπρέπειας και της ευημερίας τους.
👉Ως Κυβέρνηση αγωνιζόμαστε για την πλήρη συμμετοχή τους σε κάθε έκφανση της σύγχρονης ζωής και κοινωνίας, με στόχο να απολαμβάνουν συνθήκες διαβίωσης ίσες με εκείνες των υπολοίπων πολιτών.
Προτεραιότητά μας είναι να βρισκόμαστε στο πλάι αυτών των ανθρώπων, μειώνοντας όσο γίνεται περισσότερο τα εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τόσο σε επίπεδο πρόσβασης όσο και σε επίπεδο υποδομών.
🙏Η σημερινή μέρα ας αποτελέσει σημείο αναφοράς, ευαισθητοποίησης και προβληματισμού για ακόμη περισσότερες δράσεις και παρεμβάσεις από όλους μας.
Σεβασμός – Αγάπη – Αλληλεγγύη για όλους τους συνανθρώπους μας !
Top
Enable Notifications OK No thanks