-
Αρχική > Απόψεις > Αφήστε λοιπόν τα δάκρυα, τις παραιτήσεις και τις συγνώμες : Θλίψη και Οργή!!!  της Ειρήνης Αντωνοπούλου διδάκτωρ πανεπιστημίου ):

Αφήστε λοιπόν τα δάκρυα, τις παραιτήσεις και τις συγνώμες : Θλίψη και Οργή!!!  της Ειρήνης Αντωνοπούλου διδάκτωρ πανεπιστημίου ):

Ναι ρε παιδιά, ο Σταθμάρχης φταίει. Δυστυχώς δεν ζούν οι οδηγοί του τρένου γιατί θα έφταιγαν και αυτοί. Για την φωτιά στο Μάτι έφταιγαν οι πολίτες. Για τις πλημμύρες στην Μάνδρα έφταιγαν πάλι οι πολίτες που έχτιζαν. Για τους πιλότους μας που σκοτώθηκαν κάτι δεν έκαναν σωστά οι πιλότοι μας.Για την εργαζόμενη που σκοτώθηκε την στιγμή που ήταν επάνω στο Απορριματοφόρο και δεν την είχαν για 15 χρόνια ασφαλισμένη. Απλα βρέθηκε την λάθος στιγμή στο λάθος σημείο.

Στα Τέμπη που σκοτώθηκαν τόσα αθώα παιδιά έφταιγε πάλι ο οδηγός. Για όλα φταίνε οι  εργαζόμενοι. Όταν οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν εσείς σφυρίζεται αδιάφορα είτε αυτά είναι τρένα, είτε είναι λεωφορεία, είτε είναι πλοία , είτε είναι αεροπλάνα.Οταν οι εργαζόμενοι στρέφονται προς τις δημόσιες υπηρεσίες και καταγγέλουν τους απατεώνες, η απάντηση που περνούμε είναι ότι έχουμε δίκιο αλλά δεν  μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί έχουν άλλοι προτεραιότητα.
Να πάτε να κάνετε κάνα έλενχο και να δείτε σε τι Σαπήμια επιβιβάζεται ο κόσμος, δεν σας περνάει από το μυαλό. (Αν και οι περισσότεροι γνωρίζετε) Αλλά γιατί να το κάνετε εσείς αυτό αφού γνωρίζετε εξ αρχής ποιοί είναι αυτοί που αναλαμβάνουν και δεν σας ενδιαφέρει. Για ποιό λοιπόν  μαχαίρι μιλάμε που θα φτάσει ως το κόκκαλο;
Αφού τρέμετε στην ιδέα και μόνο με πιο τρόπο μπορείτε να τους τιμωρήσετε. Το ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι είναι όμηροι και σκλάβοι στο κάθε τέτοιο απατεώνα ούτε και αυτό σας περνάει από το μυαλό.Αλλα ξέχασα συγνώμη θα κάνετε αύξηση του κατώτατου μισθού και έτσι ο εργαζόμενος θα πηγαίνει στην δουλειά του πιο ευχάριστα μέχρι να σκοτωθεί ή να σκοτώσει κατά εντολή. Αφήστε λοιπόν τα δάκρυα,τις παραιτήσεις και τις συγνώμες.
Είστε ψεύτες κύριοι και θα συνεχίσετε να λέτε ψέματα γιατί δεν σκοτώνονται τα δικά σας παιδιά ούτε οι δικοί σας άνθρωποι. Θα συνεχίσετε να σκοτώνετε τον κόσμο, να απειλείται τους εργαζόμενους και επειδή πάρα πολλοί από αυτούς τους εργαζόμενους δεν συμφωνούν και δεν δέχονται να συνεχίσουν να δουλεύουν με τις εγκληματικές συνθήκες και ενέργειες που απαιτούν οι διοικήσεις θα απολύονται.
Συνεχίστε να δίνετε τους διαγωνισμούς σε άχρηστους και εγκληματίες επενδυτές για περισσότερες αρπαχτές.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς από αυτούς δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους που χάνονται γιατί στην πραγματικότητα όλοι εμείς τους έχουμε δώσει το δικαίωμα να κουμαντάρουν την δική μας ζωή.
Top
Enable Notifications OK No thanks