-
Αρχική > Αθλητικά > Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ : Σε νέες περιπέτειες η Καστοριά, ήττα εντός έδρας 1-2 από τον Εδεσσαϊκό (Αποτελέσματα-Βαθμολογία)

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ : Σε νέες περιπέτειες η Καστοριά, ήττα εντός έδρας 1-2 από τον Εδεσσαϊκό (Αποτελέσματα-Βαθμολογία)

Την ευκαιρία να ξεφύγει σημαντικά από τη ζώνη του υποβιβασμού

έχασε σήμερα η ομάδα της Καστοριάς, μετά την ήττα εντός έδρας, και μάλιστα με ανατροπή, που γνώρισε από τον Εδεσσαϊκό με σκορ 1-2.

Σε γενικές γραμμές το ματς είχε γρήγορο ρυθμό με εναλλασσόμενη υπεροχή των δύο ομάδων και χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Οι ερυθροκίτρινοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να δώσουν συνέχεια στο σερί των θετικών αποτελεσμάτων των τριών τελευταίων αγωνισιτκών, γνωρίζοντας την 3η ήττα εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Καστοριάς κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 16΄με κοντινή προβολή του Πάλλα, ενώ στο 35’ ο ίδιος παίκτης έχασε σημαντική ευκαιρία για το 2-0, όταν με καρφωτή κεφαλιά έστειλα την μπάλα μόλις άουτ.

Ωστόσο, στο 44’ μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Κοσμίδη, ο Ιωάννου έφερε το ματς στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1,

Μάλιστα στις αρχές της επανάληψης ( 48’) οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 1-2, ενώ στο 62΄η Καστοριά έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Πάλλας με υποδειγματικό πλασέ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Δοκάρι αλλά και την μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-2 έχασε ο Εδεσσαϊκός στο 75′, όταν ο Ιωάννου βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι.

Τεράστια ευκαιρία για να πάρε τη νίκη έχασε η Καστοριά στο 77′ όταν ο Φωλίνας από πλεονεκτική θέση σούταρε απελπιστικά άουτ.

Στο 85’ σε γρήγορη αντεπίθεση ο Εδεσσαϊκός κατάφερε να κάνει την ανατροπή με πλασέ του Μελικιώτη και να αποδράσει από την Καστοριά με το υπερπολύτιμο τρίποντο (1-2), που ήταν και η 3η νίκη του εκτός έδρας.

http://www.sentranews.gr/

Top
Enable Notifications OK No thanks