-
Αρχική > Ελλάδα > «Δεν με βοηθάνε τα χάπια, δεν το πιστέυω»: Σε τραγική κατάσταση η μάνα της Αφροδίτης που σκοτώθηκε στα Τέμπη

«Δεν με βοηθάνε τα χάπια, δεν το πιστέυω»: Σε τραγική κατάσταση η μάνα της Αφροδίτης που σκοτώθηκε στα Τέμπη

 Δανάη Σολανάκη

Σπαράζει καρδιές η μητέρα της Αφροδίτης που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στα Τέμπη«Δεν μπορώ να πιστέψω πως τη δολοφόνησαν» δηλώνει.

Η νεαρή ταξίδευε μαζί με έναν φίλο και μία φίλη της στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και εξέπνευσε όταν το Intercity 62 συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Η 22χρονη Αφροδίτη Τσιώμα ήταν ένα από τα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Η νεαρή ταξίδευε μαζί με έναν φίλο και μία φίλη της στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και εξέπνευσε όταν το Intercity 62 συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία. Η μητέρα της προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από τον χαμό του παιδιού της και δηλώνει πως η κόρη της δολοφονήθηκε.

Τέμπη

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ούτε τα χάπια δεν με βοηθάνε. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την κόρη μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως τη δολοφονήσανε. Πήγε Αθήνα με τους φίλους της, πολύ καλά παιδιά, είχε και ένα σεμινάριο να παρακολουθήσει την Τρίτη» είπε η μητέρα της Αφροδίτης στο MEGA και συμπλήρωσε: «Μίλησα μαζί της στις 8 η ώρα και της είπα καλό ταξίδι. Και έμαθα αυτό το πράγμα. Πήγα στη Λάρισα με την αγωνία μήπως ήταν στους τραυματίες και δεν ήταν. Είχε πάει στο κυλικείο και έγινε αυτό που έγινε. Όλοι φταίξανε, το θέμα είναι πως εγώ θέλω το παιδί μου. Μπορούν να μου φέρουν το παιδί μου;».

 

https://www.enimerotiko.gr/

 

Top
Enable Notifications OK No thanks