-
Αρχική > Ελλάδα > Χίος: 80χρονη πέταξε διαρρήκτη από ύψος έξι μέτρων σπρώχνοντας τον με σφουγγαρίστρα

Χίος: 80χρονη πέταξε διαρρήκτη από ύψος έξι μέτρων σπρώχνοντας τον με σφουγγαρίστρα

Τον χάρο με τα μάτια της είδε ηλικιωμένη στην Κοινή Χίου. Όπως εξηγεί στο βίντεο μια Κυριακή στις 3:00 τα ξημερώματα άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι της.

Πετάχτηκε από το κρεβάτι της και πηγαίνοντας στην εξωτερική πόρτα μέσα στα σκοτάδια όπου είδε έναν άνδρα να έχει ανέβει στην βοηθητική σκάλα και να έχει πατήσει στο πεζούλι της βεράντας(το αποτύπωμα όπως φαίνεται και στο βίντεο είναι ακόμα εκεί).

Με μια αστραπιαία κίνηση η 80χρόνη έπιασε την σφουγγαρίστρα που βρίσκονταν μπροστά της και τον πέταξε στον κήπο. Κατά την προσγείωση του από ύψος 6 μέτρων χτύπησε στο πόδι όμως κατάφερε να σηκωθεί και τράπηκε σε φυγή.

Το Α/Τα Καλαμωτής έκανε έρευνα και βρίσκεται κοντά στα ίχνη του υπαίτιου από τα αποτυπώματα που άφησε και τον τραυματισμό του κυρίως στο πόδι.

Δείτε την 80χρόνη Β.Μ. να εξηγεί στην κάμερα της Chiosin.gr τι της συνέβη εκείνη τη νύχτα, τις ανησυχίες της για την επανάληψη τέτοιων γεγονότων και της μη επαρκούς φύλαξης των χωριών:

 

Το συγκεκριμένα περιστατικό έγινε πριν αρκετό καιρό στη Χίο αλλά αξίζει να προβληθεί ξανά λόγω της γενναιότητας της 80χρονης που πήρε τον νόμο στα χέρια της και δεν φοβήθηκε τον ληστή!

ΠΗΓΗ tilestwra.com

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks