-
Αρχική > Ελλάδα > Καιρός: Μεγάλη Τρίτη με τοπικές βροχές και καταιγίδες – Άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Μεγάλη Τρίτη με τοπικές βροχές και καταιγίδες – Άνοδος της θερμοκρασίας

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 7 έως 19, στη Θεσσαλία από 6 έως 20, στην Ήπειρο από 3 έως 19, στην Στερεά από 5 έως 18, στην Πελοπόννησο από 4 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 17, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 9 έως 15, στις Κυκλάδες από 10 έως 14, στα Δωδεκάνησα από 12 έως 16 και στην Κρήτη από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα πρόσκαιρα 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΕΝΙΚΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks